Povezane vesti
Matić pred Partizan: Na nama je da radimo, zato sam došao
Sandžak haber 05.04.2024
Trener fudbalera Novog Pazara Slavko Matić rekao je danas da će ekipa koju je tek preuzeo pokušati da izgleda nešto drugačije protiv domaćeg Partizana, u predstojećoj utakmici 29. kola Super lige Srbije. “Cenim jako kolegu Igora Duljaja, koji je… »
Matić pred Partizan: Na nama je da radimo, zato sam došao
Radio sto plus 05.04.2024
“Cenim jako kolegu Igora Duljaja, koji je mnogo stvari dobrih uradio za Partizan. Imaju oni i problema, ali nećemo o protivnicima jer nemamo vremena. Moram da pronađem najbolju formulu za kratko vreme. Dovoljno je da se neke stvari promene, da se… »
Todorović pred Slogu: Da se od navijača oprostimo pobedom
Sandžak haber 05.04.2024
Trener košarkaša Novog Pazara Zoran Todorović rekao je danas da će njegova ekipa protiv kraljevačke Sloge, u pretposlednjem kolu Košarkaške lige Srbije (KLS), pokušati pobedom da se oprosti od svojih navijača. “Ne smatramo meč revijalnim, nego… »
Todorović pred Slogu: Da se od navijača oprostimo pobedom
Radio sto plus 05.04.2024
“Ne smatramo meč revijalnim, nego pravim prvenstvenim. Kao i mi, Sloga ima zdravstvenih problema. Nekoliko kola ne igra im Stefan Matović. Mi smo bez Lazara Stankovića, a na poslednjem treningu nije se pojavio ni Terens Motli. Sve nas je manje, ali… »
Sloga u Kraljevu overila opstanak: Sloboda iz Užica pred Superligom
Kurir 05.04.2024
Važnu pobedu kojom je praktično overila opstanak u Košarkaškoj ligi Srbije ostvarila je Sloga koja je pred svojim navijačima pobedila Mladost – 91:80. Kraljevčane je ka trijumfu poveo Đorđe Simeunović koji je uz 20 poena upisao i 7 skokova, 5… »
Vesti dana »
Naredba za sprovođenje istrage protiv okrivljenih za pad nadstrešnice potvrdila objavljivana istraživanja Insajdera (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 86 povezanih
Uhapšeno novih osam osumnjičenih pripadanika "Balkanskog kartela"; Među uhapšenima i v.d. direktor Gradskog prevoza u Novom Sadu potvrđeno Insajderu u MUP (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 85 povezanih
Skočila cena nafte i zlata na berzi, Trampova najava dodatno uzdrmala tržište
Telegraf pre 9 satijoš 36 povezanih