Povezane vesti
Tri nedelje od nestanka Tijane Simić: Porodica nezadovoljna reakcijom nadležnih (VIDEO)
Insajder 05.04.2024
Tijana Simić poslednji put viđena je 13. marta. Porodica je tada organizovala potragu za njom, a njena rođaka Sofija Petković kaže da su ih do sada dva puta kontaktirali građani sa informacijom da je Tijana viđena u Nemanjinoj ulici i kod zgrade… »
Tijana Simić i dalje nije pronađena: Koliko je policija posvećena ovom slučaju
N1 Info 05.04.2024
Nakon što je u ponedeljak u „Vremenu“ objavljen tekst o nestaloj devojci sa Karaburme, njena sestra dobila je poziv iz policije. „Dan nakon objave teksta, pozvali su me iz policije da odem u stanicu kako bih dala izjavu“, objašnjava za sestra… »
Tijane Simić i dalje nema: Koliko je policija posvećena ovom slučaju
Vreme 05.04.2024
Nakon što je u ponedeljak u „Vremenu“ objavljen tekst o nestaloj devojci sa Karaburme, njena sestra dobila je poziv iz policije. „Dan nakon objave vašeg teksta, pozvali su me iz policije da odem u stanicu kako bih dala izjavu“, objašnjava za… »
Vesti dana »

Odbijen predlog da Evropski parlament raspravlja o situaciji u Srbiji, Evropska narodna partija bila protiv
Danas pre 59 minutajoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Zatvoren Brankov most, počela totalna blokada: Evo do kad će trajati
Nova pre 17 minutajoš 21 povezana

Još tri osobe preminule nakon povreda u požaru u domu za stare kod Beograda
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 22 povezane

EWB: Rio Tinto potvrdio da je prijavio projekat Jadar za strateški projekat EU
Novi magazin pre 1 satjoš 26 povezanih

Volc: Ne znam kako je novinar završio u Signal grupi najviših zvaničnika SAD – nemam njegov broj telefona
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih