Povezane vesti
Trojica osuđena za paljenje automobila i iznudu
Politika 05.04.2024
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio Gorana Stakića na kaznu zatvora od godinu i po dana, a Radana Petrovića i Željka Stakića na po godinu i dva meseca zatvora jer su u novembru 2018. zapalili dva automobila bračnom paru u naselju… »
Osuđena trojica piromana: Bračnom paru tražili novac, pa im spalili skupocena kola: "Nećeš ti videti mene, niti ću ja…
Blic 05.04.2024
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio Gorana Stakića na kaznu zatvora od godinu i po dana, a Radana Petrovića i Željka Stakića na po godinu i dva meseca zatvora jer su u novembru 2018. zapalili dva automobila bračnom paru u naselju… »
Ako ne doneseš pare, bomba ide na kuću: Reketirali bračni par, pa im zapalili kuću i automobile u dvorištu u Jajincima
Kurir 05.04.2024
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu Drugog osnovnog suda kojom je Goran Stakić osuđen na godinu i po dana zatvora a Radan Petrović i Željko Stakić na po godinu i dva meseca zatvora zbog toga što su u novembru 2018. zapalili dva automobila… »
Vesti dana »

Srušila se dva mosta u Rusiji, jedan pao na voz pun putnika (VIDEO)
Vesti online pre 10 minutajoš 18 povezanih

Studentski protesti širom Srbije, u Kragujevcu okupljanje u 18 sati
Ritam grada Kg pre 19 minutajoš 10 povezanih

Danas sunačno, temperatura u Srbiji do 30 stepeni: I narednih sedam dana toplo
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih

„Siguran sam da je srećna sada“: Potresne reči Enrikea o preminuloj ćerki nakon velike pobede
Nova pre 4 minutajoš 24 povezane

Poljaci biraju novog predsednika i s njim i spoljnoplitički smer zemlje
Nova pre 4 minutajoš 12 povezanih