Povezane vesti
Godinama slao neumesne poruke mladim glumicama i proganjao ih: Sve isplivalo, a evo šta je prethodilo šok priznanju reditelja
Kurir 05.04.2024
Region je šokiralo priznanje reditelja Dalibora Matanića na Fejsbuku u kom priznaje da je seksualno uznemiravao mlade glumice i koleginice sa kojima je radio. Naime, Dalibor se izvinio zbog neprimerenog ponašanja i otkrio da se sam prijavio ustanovi za… »
"Uznemiravao sam koleginice, sve se događalo kad sam bio pod uticajem alkohola ili droga" Šok priznanje hrvatskog reditelja
Kurir 05.04.2024
Hrvatski reditelj i scenarista Dalibor Matanić rešio je da se oglasi nakon što se poslednjih nedelja po glumačkim kuloarima sve glasnije priča o optužbama za s*ksualno uznemiravanje na njegov račun. Dalibor se izvinio zbog neprimerenog ponašanja i otkrio… »
Vesti dana »
Na Gradskom trgu Ana Bekuta i KUD “Abrašević“, ispred prostorija SNS kuvano vino i rakija
Morava info pre 36 minutajoš 36 povezanih
"Oštećeni Građani imaju pravo na nadoknadu štete": Oglasio se Ivica Dačić o situaciju u mestima gde je zbog snega i leda vanredna situacija
Blic pre 41 minutajoš 27 povezanih
Putniković: Važno je da sirova nafta u Srbiju stiže u kontinuitetu
Euronews pre 1 satjoš 31 povezana
Vučić u Abu Dabiju istakao politički značaj AI i energije, sutra s Bin Zajedom i o NIS-u
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Vučić o dolasku delegacije Evropskog parlamenta: Ne pada mi na pamet da gubim vreme na Piculu
Danas pre 2 satajoš 21 povezana