Povezane vesti
Godinama slao neumesne poruke mladim glumicama i proganjao ih: Sve isplivalo, a evo šta je prethodilo šok priznanju reditelja
Kurir 05.04.2024
Region je šokiralo priznanje reditelja Dalibora Matanića na Fejsbuku u kom priznaje da je seksualno uznemiravao mlade glumice i koleginice sa kojima je radio. Naime, Dalibor se izvinio zbog neprimerenog ponašanja i otkrio da se sam prijavio ustanovi za… »
"Uznemiravao sam koleginice, sve se događalo kad sam bio pod uticajem alkohola ili droga" Šok priznanje hrvatskog reditelja
Kurir 05.04.2024
Hrvatski reditelj i scenarista Dalibor Matanić rešio je da se oglasi nakon što se poslednjih nedelja po glumačkim kuloarima sve glasnije priča o optužbama za s*ksualno uznemiravanje na njegov račun. Dalibor se izvinio zbog neprimerenog ponašanja i… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 2. jun: Danas sunčano i toplo vreme, do 33 stepena
Beta pre 3 satajoš 1 povezana

Preokret u prognozama predsedničkih izbora u Poljskoj, ipak prednost kandidatu opozicije Navrockom
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Samo jedan gol je viđen u dvomeču Napretka i Mladosti u baražu za popunu Super lige Srbije
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

"Uvek su tu neke priče koje me ne interesuju": Trener Budućnosti zna šta je odlučilo meč sa Zvezdom
Mondo pre 2 satajoš 3 povezane