Povezane vesti

Godinama slao neumesne poruke mladim glumicama i proganjao ih: Sve isplivalo, a evo šta je prethodilo šok priznanju reditelja

Godinama slao neumesne poruke mladim glumicama i proganjao ih: Sve isplivalo, a evo šta je prethodilo šok priznanju reditelja

Kurir 05.04.2024
Region je šokiralo priznanje reditelja Dalibora Matanića na Fejsbuku u kom priznaje da je seksualno uznemiravao mlade glumice i koleginice sa kojima je radio. Naime, Dalibor se izvinio zbog neprimerenog ponašanja i otkrio da se sam prijavio ustanovi za… »
"Uznemiravao sam koleginice, sve se događalo kad sam bio pod uticajem alkohola ili droga" Šok priznanje hrvatskog reditelja

"Uznemiravao sam koleginice, sve se događalo kad sam bio pod uticajem alkohola ili droga" Šok priznanje hrvatskog reditelja

Kurir 05.04.2024
Hrvatski reditelj i scenarista Dalibor Matanić rešio je da se oglasi nakon što se poslednjih nedelja po glumačkim kuloarima sve glasnije priča o optužbama za s*ksualno uznemiravanje na njegov račun. Dalibor se izvinio zbog neprimerenog ponašanja i… »

Vesti dana »