Povezane vesti
Godinama slao neumesne poruke mladim glumicama i proganjao ih: Sve isplivalo, a evo šta je prethodilo šok priznanju reditelja
Kurir 05.04.2024
Region je šokiralo priznanje reditelja Dalibora Matanića na Fejsbuku u kom priznaje da je seksualno uznemiravao mlade glumice i koleginice sa kojima je radio. Naime, Dalibor se izvinio zbog neprimerenog ponašanja i otkrio da se sam prijavio ustanovi za… »
"Uznemiravao sam koleginice, sve se događalo kad sam bio pod uticajem alkohola ili droga" Šok priznanje hrvatskog reditelja
Kurir 05.04.2024
Hrvatski reditelj i scenarista Dalibor Matanić rešio je da se oglasi nakon što se poslednjih nedelja po glumačkim kuloarima sve glasnije priča o optužbama za s*ksualno uznemiravanje na njegov račun. Dalibor se izvinio zbog neprimerenog ponašanja i otkrio… »
Vesti dana »

Studenti se vratili u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, policija se povukla
BBC News pre 2 satajoš 81 povezana

Građani Niša stigli do prostorija SNS-a, ispred ih sačekala Žandarmerija
N1 Info pre 14 minutajoš 23 povezane

Burno u Novom Pazaru, povređeno 6 policajaca: Počeo skup ispred zgrade Univerziteta, četvoro privedenih: Načelnik policije pogođen u glavu (foto,video)
Blic pre 1 satjoš 48 povezanih

Nema povratka leta ni na pomolu, do ovog datuma kiša i pljuskovi: Čubrilo objavio prognozu za narednih 10 dana
Mondo pre 6 satijoš 46 povezanih

Putničko vozilo marke Golf povlači se sa tržišta Srbije zbog rizika od povreda
Forbes pre 2 satajoš 22 povezane