Повезане вести

Овако су Харис и Мелина изгледали на свом венчању: Церемонија на луксузној јахти, кумови милијардери, а млада је блистала у…

Овако су Харис и Мелина изгледали на свом венчању: Церемонија на луксузној јахти, кумови милијардери, а млада је блистала у…

Нова 06.04.2024
Певач Харис Џиновић развео се од модне креаторке Мелине са којом има двоје деце, сина Кана и ћерку Ђину. Они су се венчали 2014. године, након 12 година заједничког живота, а то су учинили далеко од очију јавности. Како је… »
„Направили смо му изненађење код куће“: Харисов и Мелинин син данас слави 19. рођендан, певач открио детаље, па споменуо и…

„Направили смо му изненађење код куће“: Харисов и Мелинин син данас слави 19. рођендан, певач открио детаље, па споменуо и…

Нова 06.04.2024
Хаос око развода Мелине и Хариса се данима не смирује, а након што се и званично закључили брак, модна креаторка је упала у луксузну кућу на Сењаку. Харис и Мелина из брака имају двоје деце, Ђину и Кана, који се поводом развода… »
Ђина Џиновић објавила приватни снимак из виле на Сењаку: Данас је за њену породицу важан дан, сви се питају да ли ће ово…

Ђина Џиновић објавила приватни снимак из виле на Сењаку: Данас је за њену породицу важан дан, сви се питају да ли ће ово…

Нова 06.04.2024
Певач Харис Џиновић развео се од супруге Мелине. Харис је изнео бројне детаље везане за ово, те нагласио да га је Мелина варала, али и да се, наводно, месец и по дана није чула са сином, те да је он љут на њу. Њихова ћерка… »
Ово је тајна доброг изгледа Мелине Џиновић: „Ботокс ми није потребан“

Ово је тајна доброг изгледа Мелине Џиновић: „Ботокс ми није потребан“

Нова 06.04.2024
Мелина је у новембру прошле године напунила 43 године, а о тајни свог фантастичног изгледа говорила је једном приликом. Мелина је својевремено, у интервјуу за домаће медије, открила како се негује и том приликом је открила колико… »
Тајна доброг изгледа Мелине Џиновић: Креаторка у петој деценији изгледа као авион, а ево како јој то успева: "Одржавам оно…

Тајна доброг изгледа Мелине Џиновић: Креаторка у петој деценији изгледа као авион, а ево како јој то успева: "Одржавам оно…

Блиц 06.04.2024
Вест о разводу певача Хариса Џиновића и његове 30 година млађе супруге, модне креаторке Мелине Џиновић, изненадила је све, а јавност не престаје да бруји о њиховом краху брака. Иначе, Мелина је у новембру прошле године… »
Овај одговор је Мелина раније дала када су је питали зашто не жели да роди треће дете: „Волим да спавам 12 сати“

Овај одговор је Мелина раније дала када су је питали зашто не жели да роди треће дете: „Волим да спавам 12 сати“

Нова 06.04.2024
Развод певача Хариса Џиновића и модне дизајнерке Мелине Џиновић једна је од главних тема у јавности протеклих недеља. Мелина и Харис имају двоје деце, ћерку Ђину и сина Кана, а једном приликом дизајнерка је открила због чега… »
"Лагала бих када бих рекла да сам све направила сама...": Харис Џиновић је Мелини био велика подршка, улагао у њену…

"Лагала бих када бих рекла да сам све направила сама...": Харис Џиновић је Мелини био велика подршка, улагао у њену…

Блиц 06.04.2024
Харис и Мелина Џиновић, један од наших најпознатијих естрадних парова, решили су да ставе тачку на свој брак и да се после 22 године љубави разведу. Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године и добили… »
Први рођендан без мајчиног загрљаја: Харис Џиновић сину направио прославу, али Мелине нема нигде (фото)

Први рођендан без мајчиног загрљаја: Харис Џиновић сину направио прославу, али Мелине нема нигде (фото)

Свет & Скандал 06.04.2024
Кан Џиновић прославио рођендан без мајке Мелине Развод Хариса и Мелине у последњих неколико дана главна је тема у медијима, а након што су се и званично развели, модна креаторка је упала у луксузну вилу на Сењаку што је… »
"Жесток сам када попијем": Харис Џиновић открио детаље брака са Мелином, па признао:"Превише сам захтеван"

"Жесток сам када попијем": Харис Џиновић открио детаље брака са Мелином, па признао:"Превише сам захтеван"

Блиц 06.04.2024
Након што се развео од супруге Мелине, Харис Џиновић изнео је шокантне детаље из њиховог приватног живота. Харис је у великом интервјуу за "Блиц" открио чак и да су он и Мелина спавали у одвојеним собама те су се, како он… »
(Фото) велико славље: у дому Хариса Џиновића, од Мелине нема ни трага ни гласа: Ђина све објавила, данас је битан дан за њих…

(Фото) велико славље: у дому Хариса Џиновића, од Мелине нема ни трага ни гласа: Ђина све објавила, данас је битан дан за њих…

Блиц 06.04.2024
Хаос око развода Мелине и Хариса се данима не смирује, а након што се и званично закључили брак, модна креаторка је упала у луксузну вилу на Сењаку. Харис и Мелина из брака имају двоје деце, Ђину и Кана, који се поводом развода… »
"Моје другарице нису такве, није све тако црно": Харис Џиновић тврди да се Мелина дружила са женама сумњивог морала, а овако…

"Моје другарице нису такве, није све тако црно": Харис Џиновић тврди да се Мелина дружила са женама сумњивог морала, а овако…

Блиц 06.04.2024
Харис и Мелина Џиновић, један од наших најпознатијих естрадних парова, решили су да ставе тачку на свој брак и да се после 22 године љубави разведу. Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године и добили… »
"Волим да спавам до 12 сати и путујем": Мелина Џиновић ужива у луксузном животу, а ево због чега Харису није желела да роди…

"Волим да спавам до 12 сати и путујем": Мелина Џиновић ужива у луксузном животу, а ево због чега Харису није желела да роди…

Блиц 05.04.2024
Развод Мелине Џиновић и Хариса Џиновића једна је од главних тема у јавности протеклих недеља, а након што је упала у породичну кућу на сењаку, модна креаторка није се јавно оглашавала. Они имају двоје заједничке деце, ћерку… »

Вести дана »