Povezane vesti

Aleksandra Prijović tvrdi da će ova pevačica biti velika zvezda: Ona će napuniti Arenu tu nema govora...

Aleksandra Prijović tvrdi da će ova pevačica biti velika zvezda: Ona će napuniti Arenu tu nema govora...

Kurir 06.04.2024
Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je u Novom Sadu u dvorani "Spensa" održala svoj prvi koncert od zakazana uzastopna tri, a karte su se rasprodale neverovatnom brzinom. Aleksandra je za prvo veče svog koncerta u Novom Sadu odlučila da obuče… »
Barbara Bobak poklonila Priji domaću slaninu sa belim lukom u buketu: „Zveknule smo i rakiju“

Barbara Bobak poklonila Priji domaću slaninu sa belim lukom u buketu: „Zveknule smo i rakiju“

Nova 06.04.2024
Aleksandra Prijović sinoć je održala spektakularan koncert u Novom Sadu u dovorani "Spensa", a gošća joj je bila koleginica Barbara Bobak. Barbara je prilikom izlaska na binu Aleksandri poklonila veoma originalan pokon, buket od kulena, čvaraka i… »
"U Beogradu sam bio najponosniji na nju": Prvi intervju oca Aleksandre Prijović, Nedeljko na ivici suza: "Nisam očekivao…

"U Beogradu sam bio najponosniji na nju": Prvi intervju oca Aleksandre Prijović, Nedeljko na ivici suza: "Nisam očekivao…

Blic 06.04.2024
Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je u Novom Sadu u dvorani "Spensa" održala svoj prvi koncert od zakazana tri, a karte su se rasprodale neverovatnom brzinom. Aleksandri su prvo veče velika podrška bili članovi porodice, a njen otac Nedeljko… »
Oglasio se otac Aleksandre Prijović! Nedeljko prvi put o uspehu svoje ćerke: "Nisam očekivao, ali desilo se..."

Oglasio se otac Aleksandre Prijović! Nedeljko prvi put o uspehu svoje ćerke: "Nisam očekivao, ali desilo se..."

Kurir 06.04.2024
Aleksandra Prijović održala je koncert u Spensu, a njen otac Nedeljko Prijović podržao je svoju mezimicu i za domaće medije govorio o njenim uspesima sa velikim ponosom. - Naravno da sam ponosan na nju, kao i ceo Balkan. Nisam očekivao ovoliki uspeh od… »

Vesti dana »