Povezane vesti
Pucnjava na Zemunskom keju, ima ranjenih
Telegraf 06.04.2024
Prema nezvaničnim informacijama jedna osoba dobila je prostrelnu rana u predelu stomaka. Jedan muškarac ranjen je u pucnjavi koja se jutros oko 7 časova dogodila na Zemunskom keju u Beogradu. Kako nezvanično saznajemo, upucani muškarac je star oko 50… »
Preminuo muškarac koji se upucao na Zemunskom keju
Blic 06.04.2024
Muškarac star oko 50 godina, koji je jutros sam sebe upucao na šetalištu na Zemunskom keju, podlegao je povredama u bolnici, nezvanično je potvrđeno. Podsetimo, on je jutros oko 7 časova, dok je bio na šetalištu, izvukao pištolj i sebi pucao u stomak… »
Preminuo muškarac koji se upucao na Zemunskom keju
Telegraf 06.04.2024
Kako nezvanično saznajemo, u bolnici je podlegao povredama. Muškarac star oko 50 godina, koji je jutros sam sebe upucao na šetalištu na Zemunskom keju, podlegao je povredama u bolnici, nezvanično saznajemo. Podsetimo, on je jutros oko 7 časova, dok je… »
Pucnjava na Zemunskom keju: Ranjeni muškarac hitno prevezen u bolnicu
Euronews 06.04.2024
Na Zemunskom keju u Beogradu jutros oko sedam časova ranjen je jedan muškarac, nezvanično saznaje Euronews Srbija. Kako saznajemo, upucani muškarac je star oko 50 godina i u pitanju je pokušaj samoubistva. On je zadobio prostrelnu ranu stomaka, nakon… »
Saznajemo! Pucnjava na Zemunskom keju! Muškarac pokušao samoubistvo!
Mondo 06.04.2024
Muškarac je prevezen u Zemunsku bolnicu. Muškarac je prevezen u Zemunsku bolnicu. Rano jutros se u Beogradu na Zemunskom keju dogodio pokušaj samoubistva, saznaje Mondo. Prema informacijama do kojih smo došli, nemili događaj se dogodio rano jutros oko… »
Pucnjava na Zemunskom keju: Užas u zoru u Beogradu! Ranjen muškarac
Kurir 06.04.2024
Jedan muškarac ranjen je u pucnjavi koja se jutros oko 7 časova dogodila na Zemunskom keju u Beogradu. Kako se nezvanično saznaje, upucani muškarac je star oko 50 godina. On je zadobio prostrelnu ranu stomaka. Kurir.rs/ Telegraf Preneo: R.J. Kurir… »
Detalji užasa na Zemunskom keju: Na šetalištu izvukao pištolj, pa pucao sebi u stomak
Telegraf 06.04.2024
Iako se prvo mislilo da je u pitanju pucnjava, ispostavilo se da je muškarac na šetalištu izvukao pištolj i sam sebi pucao u stomak. Muškarac star oko 50 godina teško je povređen kada je jutros, na šetalištu na Zemunskom keju, sam sebi pokušao da nanese… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 20. avgust: Vraćaju se vrućine, temperatura oko 35 stepeni
Mondo pre 37 minutajoš 9 povezanih

Zastoj na terenu: Meloni: Počinje nova faza sukoba u Ukrajini, tri godine posle početka rata
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih

Uhapšene dve osobe osumnjičene da su kamenicama razbile staklo na prostorijama SNS u Cvijićevoj ulici
Blic pre 9 satijoš 3 povezane