Повезане вести

"Исти смо народ, нећемо обучавати децу да мрзе": Човић о Партизану, наследнику у Звезди, Евролиги, Теу...

"Исти смо народ, нећемо обучавати децу да мрзе": Човић о Партизану, наследнику у Звезди, Евролиги, Теу...

Телеграф 06.04.2024
Председник црвено-белих дао велики интервју у којем се дотакао и вечитог ривала. Председник Црвене звезде, Небојша Човић, дао је интервју за Меридианспорт где је причао о свом наследнику, кога је пронашао у актуелном председнику… »
Човић о лошој сезони у ел: ‘Направили смо грешке јер смо се ослонили на њега!’

Човић о лошој сезони у ел: ‘Направили смо грешке јер смо се ослонили на њега!’

Хот спорт 06.04.2024
‘Мислим да нам долази велики број играча из повреда, да ћемо имати комплетан тим за завршницу.’ Председник Црвене звезде, Небојша Човић је у разговору за Меридиан Спорт причао о свом наследнику, али дотакао се и о лошој сезони у… »
Човић: Пронашао сам наследника

Човић: Пронашао сам наследника

Вести онлине 06.04.2024
Председник Кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић рекао је у интервјуу за Меридиан спорт да је пронашао свог наследника. – Мислим да је то Жељко Дрчелић, председник Управног одбора! Знате да никад нисам хвалио про форме… »
Човић: Пронашао сам наследника; Ослањали смо се на Душка…

Човић: Пронашао сам наследника; Ослањали смо се на Душка…

Спорт клуб 06.04.2024
Председник Кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић каже у интервјуу за Меридиан спорт да је пронашао свог наследника. Спонзор специјала Евролиге у сезони 2023/24 – МаксБет. „Мислим да је то Жељко Дрчелић, председник… »
Човић најавио повлачење из звезде? "Нашао сам наследника, ту нисмо погрешили као код избора играча"

Човић најавио повлачење из звезде? "Нашао сам наследника, ту нисмо погрешили као код избора играча"

Мондо 06.04.2024
Небојша Човић најавио је повлачење из Црвене звезде. Небојша Човић најавио је повлачење из Црвене звезде. Небојша Човић најавио је повлачење из Црвене звезде Меридианбет. Није открио тачно када и шта је план, али је споменуо и… »
Откривено! Ево ко би могао да замени Човића на челу звезде! Председник црвено-белих први пут проговорио о свом наследнику!

Откривено! Ево ко би могао да замени Човића на челу звезде! Председник црвено-белих први пут проговорио о свом наследнику!

Курир 06.04.2024
Први човек КК Црвена звезда, Небојша Човић, дао је интервју за Меридиан спорт и том приликом говорио о бројним кошаркашким темама. Он је сада открио ко би могао да га наследи на челу тима са Малог Калемегдана. „Мислим да сам га… »

Вести дана »