Povezane vesti
"Prvi put sam videla heroin u 33. Godini" Legendarna rokerka o korišćenju droge: Bio je to početak krize, pobegla sam...
Kurir 06.04.2024
Pevačica Snežana Mišković, poznatija kao Viktorija, obeležila je svojim glasom jedno zlatno vreme domaćeg roka, ali se u poslednjih šest godina povukla iz javnosti i njeno zadnje pojavljivanje bilo je u rijalitiju "Zadruga". Godinama se spekulisalo da je… »
"Tek u 33. sam prvi put videla heroin, a kad sam ga uzela..." Naša legendarna pevačica o korišćenju droge: "Kolege su mi rekle…
Blic 06.04.2024
Pevačica Snežana Mišković, poznatija kao Viktorija, obeležila je svojim glasom jedno zlatno vreme domaćeg roka, ali se u poslednjih šest godina povukla iz javnosti i njeno zadnje pojavljivanje bilo je u rijalitiju "Zadruga". Godinama se spekulisalo da je… »
Vesti dana »

Zašto su nekim građanima računi za struju i 10 puta veći nego prethodnog meseca
Novi magazin pre 1 satjoš 18 povezanih

Iranski raketni napadi na Izrael i diplomatski napori za smirivanje krize
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 96 povezanih

Sunčano i vruće: Žuti meteoalarm na snazi u celoj Srbiji zbog visokih temperatura
OK radio pre 1 satjoš 28 povezanih

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk soničnog oružja koje se čulo na protestu 15. marta (AUDIO)
Danas pre 14 satijoš 9 povezanih

Studenti Elektronskog i Ekonomskog u Nišu na referendumu izglasali nastavak blokada
Južne vesti pre 41 minutajoš 9 povezanih