Povezane vesti
"Brisala sam zadnjice babama i čistila kuće": Bila je među najpoznatijim pevačicama, onda je otišla za Ameriku
Mondo 06.04.2024
Anica Milenković, koju starije generacije pamte iz devedesetih godina kao devojčurka sa pesmom "Lančić", 12 godina živi i radi u Floridi. Anica Milenković, koju starije generacije pamte iz devedesetih godina kao devojčurka sa pesmom "Lančić", 12 godina… »
"Brisala sam zadnjice starcima": Ovde je bila velika zvezda, a onda je otišla u Ameriku i život joj se okrenuo: "Ne stidim se"…
Blic 06.04.2024
Pevačica Anica Milenković na vrhuncu slave odlučila je da napusti Srbiju i ode u Ameriku, nakon čega joj se život promenio iz korena. Nakon što je raskinula sa partnerom, Anica se borila za egzistenciju sebe i svoje dvoje dece. - Pre korone imala sam… »
Vesti dana »

Sve će biti poznato nakon dva minuta sastanka Trampa i Putina: "Njega i Zelenskog ću staviti u istu sobu" (foto)
Kurir pre 0 minutajoš 102 povezane

Ubistvo novinara Al Džazire u izraelskom napadu u Gazi izazvalo zabrinutost međunarodne zajednice
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 36 povezanih

Vatra guta sve pred sobom, u opasnosti kuće i objekti: Veliki požar na otvorenom izbio kod Bijelog Polja - vatrogasci danonoćno na terenu (VIDEO)
RINA pre 50 minutajoš 93 povezane

Smanjena vrednost građevinskih radova u Srbiji u drugom kvartalu
Radio 021 pre 3 satajoš 28 povezanih