Povezane vesti
Gabrijel Felc i Beogradska filharmonija priredili sinoć jedinstveni „Brams maraton“
Nova 06.04.2024
Beogradska filharmonija priredila je sinoć jedinstveni "Brams maraton" u ispunjenoj Kolarčevoj zadužbini, tokom koga je sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom izvela sve četiri simfonije kompozitora Johanesa Bramsa. Felc i simfoničari ispraćeni su… »
Jedinstven događaj: Beogradska filharmonija odsvirala maraton Bramsovih simfonija
Blic 06.04.2024
Beogradska filharmonija priredila je sinoć jedinstveni koncert, "Brams maraton", tokom koga je sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom izvela sve četiri simfonije kompozitora Johanesa Bramsa. Felc i simfoničari ispraćeni su desetominutnim stojećim… »
Vesti dana »

Prva sednica jesenjeg zasedanja – među tačkama dnevnog reda predlozi zakona o legalizaciji i izvršiteljima
RTS pre 9 minutajoš 65 povezanih

"Dan autentične organizacije za porodice talaca" Počasni konzul Srbije u Izraelu na dvogodišnjicu Hamasovog napada - izneo i poslednje informacije o Alonu Ohelu
Kurir pre 5 minutajoš 39 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 30 minutajoš 53 povezane

Američke sankcije kompaniji NIS stupiće na snagu 9. oktobra u šest ujutru
Biznis.rs pre 4 satijoš 26 povezanih