Povezane vesti
Vijesti objavile prepisku vođe kavčana i policajca Milovića o „rušenju Vučića“
N1 Info 06.04.2024
Vođa kavačkog kriminalnog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije od 10 januara 2021, koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali o tome da dolazak Bajdena na vlast odgovara svima, osim Srbiji i… »
Vijesti objavile prepisku vođe kavčana i policajca Milovića o „rušenju Vučića“
Novi magazin 06.04.2024
Vođa kavačkog kriminalnog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije od 10 januara 2021, koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali o tome da dolazak Bajdena na vlast odgovara svima, osim Srbiji i… »
Procurela prepiska Zvicera i milovića: Obarali vlast i u Srbiji i u Crnoj Gori!?
Pravda 06.04.2024
Vođe kriminalnog kavačkog klana bavile su se međunarodnom politikom, a u raspravama kovali planove za smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, piše Politika. – Samo mi možemo obaliti Vučića – poručuje šef kavčana Radoje Zvicer, sada odbeglom policajcu… »
„Samo mi možemo obaliti Vučića da mu na početak prvenstva 40.000 počne skandirati. Svaku vlast u Srbiji su obalili navijači“…
Nova 06.04.2024
"Samo mi možemo obaliti Vučića", poručuje Radoje Zvicer sada odbeglom policajcu Ljubu Miloviću dok razgovaraju o međunarodnoj politici na kriptovanoj Skaj aplikaciji 10. januara 2021. godine, a povod im je dolazak Džoa Bajdena na čelo Sjedinjenih… »
Vesti dana »
Srbija pod crvenim meteoalarmom: SMS upozorenja građanima zbog opasnih oluja
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 72 povezane
Eskalacija sukoba: Iran napao američke baze, Jordan presreo iranske dronove
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
Odbornik iz Zubinog Potoka: Srušene tri srpske vikendice na obali jezera Gazivode
Beta pre 35 minutajoš 20 povezanih
Majka došla na bazen sa šestoro dece, ubrzo je počeo horor! Tužilaštvo traži obdukciju dečaka (5) koji se utopio u akva-parku u Smederevu: Svedoci opisali jezive scene sa lica mesta
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
FIFA pokreće istragu protiv Argentinaca zbog tuče posle finala Mundijala
BBC News pre 15 minutajoš 14 povezanih