Povezane vesti
Vijesti objavile prepisku vođe kavčana i policajca Milovića o „rušenju Vučića“
N1 Info 06.04.2024
Vođa kavačkog kriminalnog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije od 10 januara 2021, koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali o tome da dolazak Bajdena na vlast odgovara svima, osim Srbiji i… »
Vijesti objavile prepisku vođe kavčana i policajca Milovića o „rušenju Vučića“
Novi magazin 06.04.2024
Vođa kavačkog kriminalnog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije od 10 januara 2021, koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali o tome da dolazak Bajdena na vlast odgovara svima, osim Srbiji i… »
Procurela prepiska Zvicera i milovića: Obarali vlast i u Srbiji i u Crnoj Gori!?
Pravda 06.04.2024
Vođe kriminalnog kavačkog klana bavile su se međunarodnom politikom, a u raspravama kovali planove za smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, piše Politika. – Samo mi možemo obaliti Vučića – poručuje šef kavčana Radoje Zvicer, sada odbeglom policajcu… »
„Samo mi možemo obaliti Vučića da mu na početak prvenstva 40.000 počne skandirati. Svaku vlast u Srbiji su obalili navijači“…
Nova 06.04.2024
"Samo mi možemo obaliti Vučića", poručuje Radoje Zvicer sada odbeglom policajcu Ljubu Miloviću dok razgovaraju o međunarodnoj politici na kriptovanoj Skaj aplikaciji 10. januara 2021. godine, a povod im je dolazak Džoa Bajdena na čelo Sjedinjenih… »
Vesti dana »
Kos pozvala Skupštinu Srbije da što pre uskladi novousvojene pravosudne zakone sa EU standardima
Beta pre 48 minutajoš 11 povezanih
Lukoil prodaje poslovanje američkoj investicionoj grupi, čeka se ‘mig’ Vašingtona
Danas pre 3 minutajoš 23 povezane
Zašto je Đoković igrao loše protiv Muzetija? "On je sav izlepljen, izgledalo je užasno"
Mondo pre 23 minutajoš 32 povezane
Prevoznici u BiH ne odustaju od blokade graničnih prelaza do rešenja problema
Blic pre 43 minutajoš 20 povezanih
Vlada usvojila izmene Uredbe o podsticajima u poljoprivredi – Uskoro kalendar javnih poziva
Ekapija pre 53 minutajoš 15 povezanih