Povezane vesti
Vijesti objavile prepisku vođe kavčana i policajca Milovića o „rušenju Vučića“
N1 Info 06.04.2024
Vođa kavačkog kriminalnog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije od 10 januara 2021, koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali o tome da dolazak Bajdena na vlast odgovara svima, osim Srbiji i… »
Vijesti objavile prepisku vođe kavčana i policajca Milovića o „rušenju Vučića“
Novi magazin 06.04.2024
Vođa kavačkog kriminalnog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije od 10 januara 2021, koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali o tome da dolazak Bajdena na vlast odgovara svima, osim Srbiji i… »
Procurela prepiska Zvicera i milovića: Obarali vlast i u Srbiji i u Crnoj Gori!?
Pravda 06.04.2024
Vođe kriminalnog kavačkog klana bavile su se međunarodnom politikom, a u raspravama kovali planove za smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, piše Politika. – Samo mi možemo obaliti Vučića – poručuje šef kavčana Radoje Zvicer, sada odbeglom policajcu… »
„Samo mi možemo obaliti Vučića da mu na početak prvenstva 40.000 počne skandirati. Svaku vlast u Srbiji su obalili navijači“…
Nova 06.04.2024
"Samo mi možemo obaliti Vučića", poručuje Radoje Zvicer sada odbeglom policajcu Ljubu Miloviću dok razgovaraju o međunarodnoj politici na kriptovanoj Skaj aplikaciji 10. januara 2021. godine, a povod im je dolazak Džoa Bajdena na čelo Sjedinjenih… »
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: Puška, figura na krovu i nagrada od 100.000 dolara za informaciju o osumnjičenom
BBC News pre 42 minutajoš 28 povezanih

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 52 minutajoš 23 povezane

uživo RAT U UKRAJINI Najmanje dve osobe poginule u ruskom raketnom napadu na Sumsku oblast
Euronews pre 2 minutajoš 22 povezane

Torta na četiri sprata, konfete i vatrometi svuda po sali Saša Matić do jutra slavio ćerkino punoletstvo: Detalji gala veselja (foto)
Kurir pre 12 minutajoš 14 povezanih