Povezane vesti
Karleuša je ovu pesmu jednom otpevala i nikada više: Jelena povukla ceo album: "Nedugo nakon promocije ubijen je moj dečko"
Kurir 06.04.2024
Jelena Karleuša na sceni je skoro 30 godina, a izdala je 12 studijskih albuma. Muzička zvezda ima sijaset hitova, a danas se prisetila jednog, koji je objavila neposredno pre nego što je ubijen njen tadašnji dečko Zoran Davidović Ćanda. - "Konačno da vas… »
"Konačno da vam upoznam, ovo je moj novi dečko": Karleuša šokirala svojom novom objavom
Telegraf 06.04.2024
"Gledate jedino izvođenje. Nedugo nakon promocije ubijen je moj dečko", napisala je. Pop diva Jelena Karleuša objavila je video na svom storiju i otkrila detalje iz njenog života, o kojima javnost nije bila toliko upoznata, sve do sada. Ona je, naime… »
Vesti dana »
ZAGREJTE DLANOVE, PODRŠKA JE SADA NAJPOTREBNIJA: Srbija nema vremena za odmor, sledi Letonija!
Zrenjaninski pre 15 minutajoš 32 povezane
(Mape) pašće više od 20 litara kiše za kratko vreme! Stiže nevreme koje donosi rizik od opasnih posledica: Ovde će biti najjači udar, temperatura drastično pada
Blic pre 50 minutajoš 21 povezana
"Imao sam predskazanje...": Đoković pričao o snovima i šta je sanjao pre nego što mu se rodila ćerka
Telegraf pre 25 minutajoš 61 povezana
Jovanović (CLS) upitao Andreju Mladenovića: Koliko je kilometra metroa izgrađeno - za četiri godine ni ašov nije zaboden
N1 Info pre 10 minutajoš 1 povezana