Povezane vesti
Karleuša je ovu pesmu jednom otpevala i nikada više: Jelena povukla ceo album: "Nedugo nakon promocije ubijen je moj dečko"
Kurir 06.04.2024
Jelena Karleuša na sceni je skoro 30 godina, a izdala je 12 studijskih albuma. Muzička zvezda ima sijaset hitova, a danas se prisetila jednog, koji je objavila neposredno pre nego što je ubijen njen tadašnji dečko Zoran Davidović Ćanda. - "Konačno da vas… »
"Konačno da vam upoznam, ovo je moj novi dečko": Karleuša šokirala svojom novom objavom
Telegraf 06.04.2024
"Gledate jedino izvođenje. Nedugo nakon promocije ubijen je moj dečko", napisala je. Pop diva Jelena Karleuša objavila je video na svom storiju i otkrila detalje iz njenog života, o kojima javnost nije bila toliko upoznata, sve do sada. Ona je, naime… »
Vesti dana »
"Vujošević je Partizanu doneo i trofeje i identitet": Legendarni košarkaški trener ostaće zauvek u srcu navijača
Euronews pre 6 minutajoš 27 povezanih
Preminuo Duško Vujošević: Javili se Partizanovi "đaci", Srbija se oprašta od legende
Mondo pre 2 satajoš 92 povezane
Vremenska prognoza Srbije: sunčano sa kratkotrajnom kišom i mrazem, temperature do 15 stepeni
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 43 povezane
Ukupno pet osoba povređeno u eksploziji plinske boce na divljoj deponiji u Leskovcu
Rešetka pre 26 minutajoš 22 povezane