Povezane vesti
Karleuša je ovu pesmu jednom otpevala i nikada više: Jelena povukla ceo album: "Nedugo nakon promocije ubijen je moj dečko"
Kurir 06.04.2024
Jelena Karleuša na sceni je skoro 30 godina, a izdala je 12 studijskih albuma. Muzička zvezda ima sijaset hitova, a danas se prisetila jednog, koji je objavila neposredno pre nego što je ubijen njen tadašnji dečko Zoran Davidović Ćanda. - "Konačno da vas… »
"Konačno da vam upoznam, ovo je moj novi dečko": Karleuša šokirala svojom novom objavom
Telegraf 06.04.2024
"Gledate jedino izvođenje. Nedugo nakon promocije ubijen je moj dečko", napisala je. Pop diva Jelena Karleuša objavila je video na svom storiju i otkrila detalje iz njenog života, o kojima javnost nije bila toliko upoznata, sve do sada. Ona je, naime… »
Vesti dana »

Pro-palestinske demonstracije u Madridu skratile biciklističku trku Vuelta kroz Španiju, Izrael ljut
Beta pre 2 satajoš 2 povezane

Kilijan Marfi će se ipak pojaviti u novom nastavku čuvenog filma "28 dana" Denija Bojla: Objavljen trejler (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Šta je CN gas, za koji studenti tvrde da je policija koristila protiv građana u Novom Sadu?
Danas pre 1 satjoš 1 povezana