Повезане вести

Ово је права истина о катарини ЖИВКОВИЋ: Учитељи и наставници проговорили о њеној прошлости - "Сећам се када је дошла први…

Ово је права истина о катарини ЖИВКОВИЋ: Учитељи и наставници проговорили о њеној прошлости - "Сећам се када је дошла први…

Вечерње новости 06.04.2024
КАТАРИНА ЖИВКОВИЋ пут успешне музичке каријере кренула је из родног Лесковца где је провела безбрижно детињство и школске дане. Фото: Приватна архива Катаринаје основну и средњу школу завршила у родном Лесковицу одакле је… »
(Видео) "ја сам била за то да има породицу, децу": Мама Катарине Живковић каже да је тата крив што је отишла у естрадне воде…

(Видео) "ја сам била за то да има породицу, децу": Мама Катарине Живковић каже да је тата крив што је отишла у естрадне воде…

Блиц 06.04.2024
Певачица Катарина Живковић рођена је на југу Србије, у Лесковцу, где је судећи по причи њених родитеља имала безбрижно детињство о чему за емисију "Метар мога села" која се емитује у суботу у 16 сати на Блиц телевизији на МТС… »
(Видео) "отарасила си се будале, фуј, нисте ни били пар": Мама Катарине Живковић проговорила о ћеркиним љубавним везама…

(Видео) "отарасила си се будале, фуј, нисте ни били пар": Мама Катарине Живковић проговорила о ћеркиним љубавним везама…

Блиц 06.04.2024
Катарина Живковић свој љубавни живот скрива од очију јавности. За неке њене везе се знало, а за неке и не, али како је пролазила кроз бродоломе у емисији "Метар мога села" која се емитује у суботу у 16 сати само на Блиц… »

Вести дана »