Povezane vesti
SNS i SPS sa koalicionim partnerima počeli prikupljanje potpisa za beogradske izbore
Politika 06.04.2024
Srpska napredna stranka (SNS) i Socijalistička partija Srbije (SPS) zajedno sa još 14 stranaka i udruženja počeli su danas u podne prikupljanje potpisa podrške za izbornu listu „Aleksandar Vučić - Beograd sutra” za predstojeće beogradske… »
Stefan Krkobabić podržao listu „Aleksandar Vučić – Beograd sutra”: Mi znamo da rešavamo probleme
Politika 06.04.2024
Stefan Krkobabić, potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda, dao je svoj potpis podrške listi „Aleksandar Vučić – Beograd sutra” za predstojeće izbore u Beogradu. Krkobabić je… »
SNS i SPS sa koalicionim partnerima počeli prikupljanje potpisa za BG izbore
Insajder 06.04.2024
Srpska napredna stranka (SNS) i Socijalistička partija Srbije (SPS) zajedno sa još 14 stranaka i udruženja počeli su u subotu u podne prikupljanje potpisa podrške za izbornu listu "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" za predstojeće beogradske izbore… »
Stefan Krkobabić podržao listu Aleksandar Vučić-Beograd sutra: Mi znamo da rešavamo probleme
Kurir 06.04.2024
Stefan Krkobabić, potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost i pravda, dao je svoj potpis podrške listi "Aleksandar Vučić-Beograd sutra" za predstojeće izbore u Beogradu. Krkobabić je dao podršku… »
Stefan Krkobabić dao potpis podrške listi SNS za beogradske izbore: "Mi znamo da rešavamo probleme"
Telegraf 06.04.2024
On je potpis podrške dao na Novom Beogradu. Potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost i pravda Stefan Krkobabić dao je svoj potpis podrške listi "Aleksandar Vučić-Beograd sutra" za predstojeće… »
Vesti dana »

Sa kakvim se preprekama suočava evropski mirovni plan za Ukrajinu
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih

Nove Trampove carine na uvoz iz Meksika, Kanade i Kine stupile na snagu
NIN pre 42 minutajoš 14 povezanih

Danas prva sednica redovnog zasedanja Skupštine Srbije, na dnevnom redu 62 tačke
Euronews pre 54 minutajoš 11 povezanih

Trump pauzirao vojnu pomoć Ukrajini nakon žestokog sukoba sa Zelenskim, prenose američki mediji
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 10 povezanih