Povezane vesti
Drecun: Priština nije za kompromis
Politika 06.04.2024
Priština neće da odustane od primene odluke tzv. Centralne banke Kosova o zabrani upotrebe dinara na KiM i ne pokazuje volju da se pronađe kompromisno rešenje, izjavio je danas Milovan Drecun, poslanik u Narodnoj skupštini Srbije. „Mislim da je… »
Procena Milovana Drecuna: Priština neće odustati od zabrane dinara niti želi bilo kakav kompromis
Euronews 06.04.2024
Priština neće da odustane od primene odluke tzv. Centralne banke Kosova o zabrani upotrebe dinara na KiM i ne pokazuje volju da se pronađe kompromisno rešenje, izavio je danas Milovan Drecun, poslanik u Narodnoj skupštini Srbije. "Mislim da je glavni… »
Drecun: Priština neće da odustane od ukidanja dinara, niti je za kompromis
Blic 06.04.2024
Priština neće da odustane od primene odluke tzv. Centralne banke Kosova o zabrani upotrebe dinara na KiM i ne pokazuje volju da se pronađe kompromisno rešenje, izavio je danas Milovan Drecun, poslanik u Narodnoj skupštini Srbije. - Mislim da je… »
Drecun: Priština neće da odustane od primene odluke tzv. CBK, niti je za kompromis
RTV 06.04.2024
BEOGRAD - Priština neće da odustane od primene odluke tzv. Centralne banke Kosova o zabrani upotrebe dinara na KiM i ne pokazuje volju da se pronađe kompromisno rešenje, izjavio je danas Milovan Drecun, poslanik u Narodnoj skupštini Srbije. "Mislim… »
Vesti dana »

Prosvjednici u Čačku razvalili vrata lokalne skupštine i upali unutra
SEEbiz pre 18 minutajoš 9 povezanih

Poslednji snimak pevača koji je poginuo na motoru Otpevao pesmu koju je posvetio ženama: Jer su dame tražile...
Kurir pre 12 minutajoš 9 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU U napadima izraelske vojske tokom noći na Gazu ubijeno 16 Palestinaca
Euronews pre 18 minutajoš 5 povezanih