Повезане вести

Шерки неће у Саудијску Арабију: Могу да ми плате 600 милиона евра дневно, не идем тамо

Шерки неће у Саудијску Арабију: Могу да ми плате 600 милиона евра дневно, не идем тамо

Спортски журнал 06.04.2024
У будућности бих, наравно, могао да играм тамо. То је муслиманска земља, а мени су такве ствари важне. Млада звезда Лиона Рајан Шерки, који је за некадашњег шампиона Француске дебитовао још као 16-годишњак, на лето би могао да… »
Арабија му није ни на крај памети: Талентованог фудбалера не занима новац, жели да игра у Европи

Арабија му није ни на крај памети: Талентованог фудбалера не занима новац, жели да игра у Европи

Вечерње новости 06.04.2024
МНОГИ велики фудбалери су се одлучили за одлазак у Саудијску Арабију, али млади играч Лиона Рајан Черки је истакао да ни за огромну своту новца не би отишао тамо да игра. Фото: ЕПА-ЕФЕ/АЛЕКС НИЦОДИМ Овај 20-годишњак има још… »
"Арабија? Нећу ни за 600 милиона дневно!" Талентованог фудбалера не занима новац!

"Арабија? Нећу ни за 600 милиона дневно!" Талентованог фудбалера не занима новац!

Мондо 06.04.2024
Један од најталентованијих фудбалера у Европи одбија могућност да оде за новцем. Један од најталентованијих фудбалера у Европи одбија могућност да оде за новцем. Један од најталентованијих француских фудбалера, првотимац Лиона… »

Вести дана »