Povezane vesti

Haris Džinović o novoj ljubavi, rekao da li je spreman: "To može biti dodir ruke i kad se završi u krevetu..."

Haris Džinović o novoj ljubavi, rekao da li je spreman: "To može biti dodir ruke i kad se završi u krevetu..."

Telegraf 06.04.2024
Haris je priznao da mu je ovo poremetilo posao, a što se njega tiče on je odlično. O detaljima razvoda Harisa Džinovića i Meline danima bruji javnost, a pevač je otkrio da je spreman za novu ženu. Obzirom da je sada razveden čovek, ništa ga ne… »
„Ja sam sada slobodan muškarac“: Haris Džinović priznao da je spreman za novu ljubav i kakvu ženu traži

„Ja sam sada slobodan muškarac“: Haris Džinović priznao da je spreman za novu ljubav i kakvu ženu traži

Nova 06.04.2024
Pevač Haris Džinović nedavno se razveo od supruge Meline. Detalji njihovog razvoda danima su glavna tema svih medija, a pevač je sada otkrio i da je spreman za novu ljubav. „Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju… »
Žene moraju da imaju stav! Haris Džinović o novoj ljubavi nakon razvoda: Lepa, radna i tolerantna

Žene moraju da imaju stav! Haris Džinović o novoj ljubavi nakon razvoda: Lepa, radna i tolerantna

Mondo 06.04.2024
Haris Džinović otkrio je da li je spreman za novu ljubav nakon razvoda od Meline. Haris Džinović otkrio je da li je spreman za novu ljubav nakon razvoda od Meline. Kao bomba odjeknula je vest da se Haris Džinović nakon više od dve decenije ljubavi… »
Haris Džinović me je čuvao kao malog! Poznati roker o kralju meraka: On mi je najstariji prijatelj

Haris Džinović me je čuvao kao malog! Poznati roker o kralju meraka: On mi je najstariji prijatelj

Mondo 06.04.2024
Poznati roker otkrio je malo poznate detalje o Harisu Džinoviću, za kog kaže da mu je jedan od najstarijih prijatelja. Poznati roker otkrio je malo poznate detalje o Harisu Džinoviću, za kog kaže da mu je jedan od najstarijih prijatelja. Pevač… »

Vesti dana »