Povezane vesti
Ružica Veljković nakon 7 godina prekinula ćutanje! Pokazala kako sada izgleda, pa šokirala: Imala sam instrukcije od…
Kurir 06.04.2024
Rijaliti zvezda i pobednica, Ružica Veljković, ušla je u medijsku ilegalu 2017. godine i od tada se više ništa nije znalo o njoj. Mediji i fanovi su spekulisali da se udala, da je ostala trudna, a kasnije i dobila dete dok je Ružica obrisala sve… »
Velika ispovest ružice Veljković: Pričala sam stalno s producentom na bubicu, bili smo zaljubljeni, imala sam i telefon u…
Kurir 06.04.2024
Pobednica "Parova" i rijaliti zvezda Ružica Veljković prekinula je medijsku ilegalu nakon sedam godina i progovorila o intigantnim temama koje će zasigurno podići veliku prašinu u javnosti. Naime, ona je govorila o njenom učešću u pomenutom… »
Vesti dana »
Sneg napravio kolaps širom Srbije: Kamioni bez zimskih guma izazvali zastoje, Er Srbija upozorila na moguća kašnjenja i otkazivanja letova, 100.000 ljudi bez struje
Nova pre 3 satajoš 25 povezanih
Goran Ješić za Insajder: Vraćam se u politiku zbog poteza vlasti prethodnih nedelja
Insajder pre 2 satajoš 28 povezanih
Nikodijević uputio saučešće povodom smrti lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme
Politika pre 1 satjoš 101 povezana