Povezane vesti
Nema mira: Navijači Fenera prebili 14- godišnju devojčicu!
Sport klub 06.04.2024
Nema mira u Turskoj. Navijači Fenerbahčea napali su i pretukli člana uprave Odbojkaškog kluba Galatasaraj i njegovu 14- godišnju ćerku. Sve se to dogodilo posle meča Evrolige u kojem je Efes pobedio Fenerbahče. Ugur Iris se sa ćerkom vraćao sa meča… »
Navijačko ludilo pred meč koji je odlučivao o sudbini Partizana - Udarili 14-godišnju devojčicu
Sportski žurnal 06.04.2024
Navijači Fenerbahčea napali člana uprave Galatasaraja. Grupa navijača Fenerbahčea koja je išla na evroligaški meč svog košarkaškog tima i Efesa (80:82), koji je određivao sudbinu Partizana oko nastavka takmičenja u Evroligi, na putu do hale fizički je… »
Nema mira u Turskoj - navijači Fenera napali člana uprave Galate i njegovu 14-godišnju ćerku
B92 06.04.2024
Grupa navijača Fenerbahčea koja je išla na evroligaški meč svog tima i Efesa, na putu do hale fizički je napala člana uprave Odbojkaškog kluba Galatasaraj i njegovu 14-godišnju ćerku. Napadači su tom prilikom oteli iz ruku sva obeležja Galatasaraja koje… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića predstavlja kapitulaciju pravosuđa
Beta pre 53 minutajoš 32 povezane
(Foto) Prizor kao da je pala atomska bomba! Ovako izgleda mesto požara gde su odjekivale detonacije kod Beograda: Kamion izgoreo do neprepoznatljivosti
Blic pre 33 minutajoš 40 povezanih
EK pozvala Albaniju da hitno uskladi zakone o životnoj sredini sa EU
Politika pre 1 satjoš 19 povezanih
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
Insajder pre 6 satijoš 22 povezane