Povezane vesti
Ivan Lalić: Nema ekonomske tranzicije bez etičke, živimo u vremenu sunovrata morala
Novi magazin 06.04.2024
"Mi građani moramo da se borimo za naše institucije. Mene zanima da moja policija radi svoj posao, da moji sudovi rade svoj posao... Nema ekonomske tranzicije bez etičke", rekao je dramaturg Ivan Lalić u emisiji "Da sam ja neko". Piše za pozorište i… »
Ivan Lalić: Nema ekonomske tranzicije bez etičke, živimo u vremenu sunovrata morala
N1 Info 06.04.2024
"Mi građani moramo da se borimo za naše institucije. Mene zanima da moja policija radi svoj posao, da moji sudovi rade svoj posao... Nema ekonomske tranzicije bez etičke", rekao je dramaturg Ivan Lalić u emisiji "Da sam ja neko". Piše za pozorište i… »
Vesti dana »
Danas oblačan i kišovit dan, a onda stiže promena: Prognoza RHMZ-a za naredni period
Mondo pre 57 minutajoš 27 povezanih
Evropski berzanski indeksi u padu: Na tržištu vlada neizvesnost zbog Trampovih carina
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
Informacije o naoružavanju Kijeva nuklearnom bombom uticaće na pregovore o Ukrajini
Sputnik pre 7 minutajoš 20 povezanih
Hapšenje na Čukarici: Pokušao da ukrade kutiju za humanitarnu pomoć, pa nožem izbo radnika koji je krenuo da ga spreči
N1 Info pre 22 minutajoš 18 povezanih
Četiri godine od početka rata u Ukrajini, Rusija počinje da oseća posledice
BBC News pre 1 satjoš 19 povezanih