Povezane vesti
Ivan Lalić: Nema ekonomske tranzicije bez etičke, živimo u vremenu sunovrata morala
Novi magazin 06.04.2024
"Mi građani moramo da se borimo za naše institucije. Mene zanima da moja policija radi svoj posao, da moji sudovi rade svoj posao... Nema ekonomske tranzicije bez etičke", rekao je dramaturg Ivan Lalić u emisiji "Da sam ja neko". Piše za pozorište i… »
Ivan Lalić: Nema ekonomske tranzicije bez etičke, živimo u vremenu sunovrata morala
N1 Info 06.04.2024
"Mi građani moramo da se borimo za naše institucije. Mene zanima da moja policija radi svoj posao, da moji sudovi rade svoj posao... Nema ekonomske tranzicije bez etičke", rekao je dramaturg Ivan Lalić u emisiji "Da sam ja neko". Piše za pozorište i… »
Vesti dana »
(Foto) Presek izlaznosti do 12 časova: U Sevojnu glasalo preko 37, u Majdanpeku 32 odsto upisanih birača, evo kako je u ostalim mestima
Blic pre 11 minutajoš 127 povezanih
Vodostaji u porastu širom Srbije, kod Šapca se očekuje redovna odbrana od poplava
Euronews pre 2 satajoš 24 povezane
Letnje računanje vremena počelo noćas u 2 sata pomeranjem kazaljki za sat unapred
Gradski portal 018 pre 3 satajoš 19 povezanih
Muškarac sa pištoljem snimljen kako izlazi iz automobila i prilazi batinašima koji su napali građane u Bajinoj Bašti VIDEO
Nova pre 11 minutajoš 9 povezanih