Povezane vesti
Ivan Lalić: Nema ekonomske tranzicije bez etičke, živimo u vremenu sunovrata morala
Novi magazin 06.04.2024
"Mi građani moramo da se borimo za naše institucije. Mene zanima da moja policija radi svoj posao, da moji sudovi rade svoj posao... Nema ekonomske tranzicije bez etičke", rekao je dramaturg Ivan Lalić u emisiji "Da sam ja neko". Piše za pozorište i… »
Ivan Lalić: Nema ekonomske tranzicije bez etičke, živimo u vremenu sunovrata morala
N1 Info 06.04.2024
"Mi građani moramo da se borimo za naše institucije. Mene zanima da moja policija radi svoj posao, da moji sudovi rade svoj posao... Nema ekonomske tranzicije bez etičke", rekao je dramaturg Ivan Lalić u emisiji "Da sam ja neko". Piše za pozorište i… »
Vesti dana »
Simić (Srpska lista): Pojačano prisustvo policije na severu Kosova posle eksplozije u kanalu Ibar-Lepenac
N1 Info pre 57 minutajoš 23 povezane
Adetokumbo tripl-dablom uništio Vašington: As Milvokija upisao i rekord sa Lilardom
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih
Na Kopaoniku veje li veje, a tek Zlatibor! Mećava na Pešteru i Goliji! Šta su meteorolozi najavili za ostatak Srbije, kakvo nas vreme očekuje (foto, video)
Kurir pre 35 minutajoš 14 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Ruski napadi na Donjeck i Herson: Ima poginulih i ranjenih
Euronews pre 27 minutajoš 8 povezanih