Povezane vesti
Ivan Lalić: Nema ekonomske tranzicije bez etičke, živimo u vremenu sunovrata morala
Novi magazin 06.04.2024
"Mi građani moramo da se borimo za naše institucije. Mene zanima da moja policija radi svoj posao, da moji sudovi rade svoj posao... Nema ekonomske tranzicije bez etičke", rekao je dramaturg Ivan Lalić u emisiji "Da sam ja neko". Piše za pozorište i… »
Ivan Lalić: Nema ekonomske tranzicije bez etičke, živimo u vremenu sunovrata morala
N1 Info 06.04.2024
"Mi građani moramo da se borimo za naše institucije. Mene zanima da moja policija radi svoj posao, da moji sudovi rade svoj posao... Nema ekonomske tranzicije bez etičke", rekao je dramaturg Ivan Lalić u emisiji "Da sam ja neko". Piše za pozorište i… »
Vesti dana »
Haos na otvaranju Mundijala: Huligani palili ulice, legendarni Brazilac jedva izvukao živu glavu! Slučajno je upao u pakao, policija sprečila linč!
Kurir pre 1 satjoš 46 povezanih
Tramp je upravo proglasio pobedu i izvređao Evropu u istoj rečenici, ceo svet čeka sledeći potez
Blic pre 15 minutajoš 18 povezanih
Na severu zemlje danas sunčano, u ostalim delovima promenljivo: Kakav nas vikend očekuje
N1 Info pre 3 satajoš 18 povezanih
ZUM Kragujevac: 47 terena i 37 pregleda u prethodna 24 sata
Serbian News Media pre 55 minutajoš 15 povezanih