Povezane vesti
Ivan Lalić: Nema ekonomske tranzicije bez etičke, živimo u vremenu sunovrata morala
Novi magazin 06.04.2024
"Mi građani moramo da se borimo za naše institucije. Mene zanima da moja policija radi svoj posao, da moji sudovi rade svoj posao... Nema ekonomske tranzicije bez etičke", rekao je dramaturg Ivan Lalić u emisiji "Da sam ja neko". Piše za pozorište i… »
Ivan Lalić: Nema ekonomske tranzicije bez etičke, živimo u vremenu sunovrata morala
N1 Info 06.04.2024
"Mi građani moramo da se borimo za naše institucije. Mene zanima da moja policija radi svoj posao, da moji sudovi rade svoj posao... Nema ekonomske tranzicije bez etičke", rekao je dramaturg Ivan Lalić u emisiji "Da sam ja neko". Piše za pozorište i… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Ugašen požar kod Lebana, kod Vranja pod kontrolom, vatra iznad Jošaničke banje nakon udara groma
Insajder pre 55 minutajoš 43 povezane
Preživeli u Nepalu i Kini stižu do sigurnih područja dok se čekaju vesti o oko 3.000 nestalih
Beta pre 7 satijoš 28 povezanih
Miting naprednjaka u Užicu završen Vučićevim govorom: Policija i nakon skupa razdvajala pristalice SNS-a i građane koji protestuju
Danas pre 55 minutajoš 47 povezanih
Otvoren filmski festival u Nišu, Tanji Bošković nagrada za životno delo
Beta pre 1 satjoš 22 povezane