Povezane vesti
Ivan Lalić: Nema ekonomske tranzicije bez etičke, živimo u vremenu sunovrata morala
Novi magazin 06.04.2024
"Mi građani moramo da se borimo za naše institucije. Mene zanima da moja policija radi svoj posao, da moji sudovi rade svoj posao... Nema ekonomske tranzicije bez etičke", rekao je dramaturg Ivan Lalić u emisiji "Da sam ja neko". Piše za pozorište i… »
Ivan Lalić: Nema ekonomske tranzicije bez etičke, živimo u vremenu sunovrata morala
N1 Info 06.04.2024
"Mi građani moramo da se borimo za naše institucije. Mene zanima da moja policija radi svoj posao, da moji sudovi rade svoj posao... Nema ekonomske tranzicije bez etičke", rekao je dramaturg Ivan Lalić u emisiji "Da sam ja neko". Piše za pozorište i… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 18. maj: Oblačno sa sunčanim intervalima, toplije u odnosu na vikend
Mondo pre 2 satajoš 9 povezanih
MUP objavio crnu statistiku: Danas kreće velika akcija saobraćajne policije - upućen poseban apel vozačima motocikala
Kurir pre 58 minutajoš 6 povezanih
Vučić danas na Svetskom urbanom forumu u Bakuu, učestvuju predstavnici oko 180 zemalja
Euronews pre 2 minutajoš 2 povezane
Nastavlja se intenzivna policijska potraga za ubicom dostavljača hrane u Hrvatskoj
Danas pre 7 satijoš 4 povezane