Povezane vesti
Ivan Lalić: Nema ekonomske tranzicije bez etičke, živimo u vremenu sunovrata morala
Novi magazin 06.04.2024
"Mi građani moramo da se borimo za naše institucije. Mene zanima da moja policija radi svoj posao, da moji sudovi rade svoj posao... Nema ekonomske tranzicije bez etičke", rekao je dramaturg Ivan Lalić u emisiji "Da sam ja neko". Piše za pozorište i… »
Ivan Lalić: Nema ekonomske tranzicije bez etičke, živimo u vremenu sunovrata morala
N1 Info 06.04.2024
"Mi građani moramo da se borimo za naše institucije. Mene zanima da moja policija radi svoj posao, da moji sudovi rade svoj posao... Nema ekonomske tranzicije bez etičke", rekao je dramaturg Ivan Lalić u emisiji "Da sam ja neko". Piše za pozorište i… »
Vesti dana »
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 11 minutajoš 25 povezanih
Posle osveženja stiže sunčan vikend - vraćaju li nam se letnje temperature?
Euronews pre 21 minutajoš 14 povezanih
Šta je "Sniko" tehnologija zbog koje je Hrvatska eliminisana: Šiljak pokazao da je Vatrenima gol opravdano poništen
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane
"Sudije nam stavile omču, guraju Ronalda": Ovako Hrvati pišu posle najbolnijeg poraza u istoriji
Mondo pre 30 minutajoš 16 povezanih
Pomak u pregovorima Vašingtona i Teherana; Iran se sprema za sahranu Alija Hamneija
RTS pre 21 minutajoš 2 povezane