Povezane vesti
Vučić: Baš me briga da li će opozicija bojkotovati izbore
Politika 06.04.2024
Na pitanje da li misli da će opozicija bojkotovati lokalne izbore u Beogradu, raspisane za 2. jun, kako je nezvanično najavljeno od nekoliko opozicionih političkih stranaka, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas odgovorio „baš me… »
Vučić: 'Baš me briga da li će opozicija bojkotovati izbore'
Novi magazin 06.04.2024
Na pitanje da li misli da će opozicija bojkotovati lokalne izbore u Beogradu, raspisane za 2. jun, kako je nezvanično najavljeno od nekoliko opozicionih političkih stranaka, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas odgovorio "baš me briga"… »
Vučić: Baš me briga da li će opozicija bojkotovati izbore, imaćemo leteći taksi 2027.
N1 Info 06.04.2024
Na pitanje da li misli da će opozicija bojkotovati lokalne izbore u Beogradu, raspisane za 2. jun, kako je najavila opozicija, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je gostujući na jednoj TV odgovorio "baš me briga". Vučić rekao da su u opoziciji… »
Vučić: Baš me briga da li će opozicija bojkotovati izbore, za EXPO ćemo imati leteći taksi
Nova 06.04.2024
Na pitanje da li misli da će opozicija bojkotovati lokalne izbore u Beogradu, raspisane za 2. jun, kako je nezvanično najavljeno od nekoliko opozicionih političkih stranaka, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas odgovorio "baš me briga"… »
Vesti dana »

NATO agresija na SR Jugoslaviju počela 24. marta, pre 26 godina
Pressek pre 50 minutajoš 14 povezanih

Policija identifikovala šest aktera tuče na gradskom trgu u Čačku
Euronews pre 33 minutajoš 6 povezanih

Oglasila se majka poginulog pevača: Oprostila se od sina potresnim rečima, nižu se poruke saučešća
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih

Nova runda pregovora u Rijadu - SAD, Ukrajina i Rusija korak bliže mirnom rešenju
RTS pre 3 minutajoš 3 povezane