Povezane vesti
Vučić: Baš me briga da li će opozicija bojkotovati izbore
Politika 06.04.2024
Na pitanje da li misli da će opozicija bojkotovati lokalne izbore u Beogradu, raspisane za 2. jun, kako je nezvanično najavljeno od nekoliko opozicionih političkih stranaka, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas odgovorio „baš me… »
Vučić: 'Baš me briga da li će opozicija bojkotovati izbore'
Novi magazin 06.04.2024
Na pitanje da li misli da će opozicija bojkotovati lokalne izbore u Beogradu, raspisane za 2. jun, kako je nezvanično najavljeno od nekoliko opozicionih političkih stranaka, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas odgovorio "baš me briga"… »
Vučić: Baš me briga da li će opozicija bojkotovati izbore, imaćemo leteći taksi 2027.
N1 Info 06.04.2024
Na pitanje da li misli da će opozicija bojkotovati lokalne izbore u Beogradu, raspisane za 2. jun, kako je najavila opozicija, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je gostujući na jednoj TV odgovorio "baš me briga". Vučić rekao da su u opoziciji… »
Vučić: Baš me briga da li će opozicija bojkotovati izbore, za EXPO ćemo imati leteći taksi
Nova 06.04.2024
Na pitanje da li misli da će opozicija bojkotovati lokalne izbore u Beogradu, raspisane za 2. jun, kako je nezvanično najavljeno od nekoliko opozicionih političkih stranaka, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas odgovorio "baš me briga"… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 33 povezane
Posle prekida zaključena rasprava o budžetu – opozicija ometala rad, sednica na ivici tuče
RTS pre 1 satjoš 180 povezanih
Kakve je povrede dobio policajac kojeg je Kostić isprskao biber sprej
N1 Info pre 6 satijoš 24 povezane
Zvezda spremila 10.000.000 evra za njega, ali menadžer ga tera iz Srbije: Hoće da se vrati, vezan je za klub!
Mondo pre 1 satjoš 39 povezanih