Povezane vesti
„Zbog toga je najbolji na svetu“: Jedan od najboljih tenisera današnjice impresioniran Novakom!
Hot sport 07.04.2024
„Pomaže i mi psihološki da napredujem u tom segementu igre“ Novak Đoković vrši poslednje pripreme za start Mastersa u Monte Karlu. Na njemu će da učestvuje najbolji teniseri današnjice, a među njima je Holger Rune, sa kojim je prvi igrač… »
Rune: Đoković mi je rekao da je čovek, a ne superheroj - on je zver
B92 07.04.2024
Danski teniser Holger Rune prisetio se teniskih lekcija koje je pre pet godina dobio u Monte Karlu od Novaka Đokovića, a pred ovosezonsku premijeru Mastersa u Kneževini. Rune je govorio pred okupljenim novinarima, koje je zanimalo koliko je Rune… »
Zbog ovoga je Novak Đoković najveći! Malo ko bi ovo uradio, Holger Rune otkrio sve...
Večernje novosti 07.04.2024
NAJBOLjI teniser planete, Novak Đoković odradio je prvi trening u Monte Karlu sa Holgerom Runeom, a Danac ne krije zadovoljstvo što ima priliku da radi sa prvim igračem sveta. FOTO: Tanjug/AP Sedmi igrač sveta govorio je o vremenu provedenom sa… »
Rune: Novak mi je rekao da nije superheroj
Sport klub 07.04.2024
Gotovo po tradiciji Novak Đoković prvi trening u Monte Karlu ima sa Holgerom Runeom. Tako je bilo i ove godine, a sedmi teniser sveta iz Danske, ne krije koliko je zadovoljan što vreme provodi sa najboljim svih vremena: – Mnogo me je naučio –… »
Vesti dana »
Pokrenuta istraga za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
Vreme pre 1 satjoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Novi magazin pre 4 satijoš 5 povezanih
Ministarka prosvete razgovarala sa direktorima beogradskih škola u štrajku o mogućnostima normalizacije nastave
Insajder pre 41 minutajoš 23 povezane
Detaljna prognoza do kraja sedmice: Dominiraće mraz, evo za koliko temperature padaju i da li nas očekuje sneg
Telegraf pre 2 satajoš 16 povezanih