Povezane vesti

Volim te: Toni Bijelić se NJOJ obratio javno, svi čestitaju (FOTO)

Volim te: Toni Bijelić se NJOJ obratio javno, svi čestitaju (FOTO)

Story 07.04.2024
Porodica Tonija Bijelića nepoznanica za javnost. Uskoro bivši suprug Dragane Mirković stekao je pravo bogatstvo u Austriji, od automobilizma, preko građevine, do televizije. Njegovo bogatstvo i dan-danas intrigira javnost, ali on se retko oglašava… »
„Mama, meni je ovo previše“: Dragana Mirković otkrila kako je njena ćerka reagovala na preveliku medijsku pažnju koju…

„Mama, meni je ovo previše“: Dragana Mirković otkrila kako je njena ćerka reagovala na preveliku medijsku pažnju koju…

Nova 07.04.2024
Muzička zvezda Dragana Mirković i njen suprug, biznismen Toni Bijelić, razvode se posle 24 godine braka, o čemu bruji ceo region. Njihova deca, sin Marko i ćerka Manuela, ostala su sa pevačicom u Austriji, dok se Markov potez da otprati oca sa… »
Dragana Mirković je u decembru snimila pesmu „Kriva“: Mnogi se pitaju da li reči ove numere govore o njenom razvodu od…

Dragana Mirković je u decembru snimila pesmu „Kriva“: Mnogi se pitaju da li reči ove numere govore o njenom razvodu od…

Nova 07.04.2024
Dragana Mirković je u decembru objavila pesmu "Kriva" koju je snimila sa Cobijem. Ona je nedavno saopštila i da je podnela zahtev za razvod od biznismena Tonija Bijelića, nakon 24 godine braka tokom kog su dobili dvoje dece – sina Marka i ćerku… »
"Mama, meni je ovo previše": Dragana Mirković se razvodi, a njena ćerka je ovako reagovala na veliku pažnju javnosti koju…

"Mama, meni je ovo previše": Dragana Mirković se razvodi, a njena ćerka je ovako reagovala na veliku pažnju javnosti koju…

Blic 07.04.2024
Muzička zvezda Dragana Mirković i njen suprug, biznismen Toni Bijelić, razvode se posle 24 godine braka, o čemu bruji ceo region. Njihova deca, sin Marko i ćerka Manuela, ostala su sa pevačicom u Austriji, dok se Markov potez da otprati oca sa… »
(Foto) draganin sin ovde traži mir u jeku razvoda roditelja: Marko se oglasio! Pevačica poručuje: "Nije opterećen mojim…

(Foto) draganin sin ovde traži mir u jeku razvoda roditelja: Marko se oglasio! Pevačica poručuje: "Nije opterećen mojim…

Blic 07.04.2024
Poznata pevačica Dragana Mirković i njen suprug, biznismen Toni Bijelić, razvode se posle 24 godine braka, o čemu bruji ceo region. Njihova deca, sin Marko i ćerka Manuela, ostala su sa pevačicom u Austriji, dok se Markov potez da otprati oca sa… »
Toni se bori da mu sin i ćerka ne okrenu leđa, Dragana poručuje: Oni su vezani za mene

Toni se bori da mu sin i ćerka ne okrenu leđa, Dragana poručuje: Oni su vezani za mene

Svet & Skandal 07.04.2024
Marko i Manuela Bijelić najveća su podrška pevačici Razvod pevačice Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića nakon 24 godine braka i dalje je glavna tema u svim medijima. Ata images Marko i Manuela Bijelić, ostali su da žive sa pevačicom u… »
(Foto) veliko slavlje u porodici bijelić: Toni objavio fotografiju i njoj se obratio posebnim rečima: "Volim te"

(Foto) veliko slavlje u porodici bijelić: Toni objavio fotografiju i njoj se obratio posebnim rečima: "Volim te"

Blic 07.04.2024
Pevačica Dragana Mirković nakon 24 godine se razvodi od supruga Tonija Bijelića, a papire za razvod braka je uveliko podnela. Dragana se povodom razvoda oglašavala, a s druge strane, Toni još uvek nije otkrio svoju stranu priče. Toni je nakon vesti… »
Deca su vezana za mene! Dragana Mirković o naslednicima nakon razvoda: Srećna sam što su takvi

Deca su vezana za mene! Dragana Mirković o naslednicima nakon razvoda: Srećna sam što su takvi

Mondo 07.04.2024
Dragana Mirković progovorila je o naslednicima ćerki Manueli i sinu MarkU, koji su nakon vesti o razvodu ostali uz nju. Dragana Mirković progovorila je o naslednicima ćerki Manueli i sinu MarkU, koji su nakon vesti o razvodu ostali uz nju. Dragana… »
"Srećna sam što mi deca razmišljaju ispravno": Dragana Mirković o ćerki i sinu koji su ostali uz nju tokom razvoda: "Oni…

"Srećna sam što mi deca razmišljaju ispravno": Dragana Mirković o ćerki i sinu koji su ostali uz nju tokom razvoda: "Oni…

Blic 07.04.2024
Pevačica Dragana Mirković i njen suprug, biznismen Toni Bijelić, razvode se posle 24 godine braka, o čemu bruji ceo region. Njihova deca, sin Marko i ćerka Manuela, ostala su sa pevačicom u Austriji, dok se Markov potez da otprati oca sa društvenih… »

Vesti dana »