Povezane vesti
Ceca Ražnatović otkrila najveću grešku nakon 18 godina (FOTO)
Svet plus 07.04.2024
Ceca Ražnatović, progovorila je o jednoj velikoj grešci koju je napravila pre 18 godina, a koju više nikada nije ponovila. "Samo jednom sam bila plavuša, to je bilo pre 18 godina, tokom mog prvog koncerta na Ušću. Ja sam tada umislila da je vreme… »
"Kad si nezadovoljan..." Ceca bez dlake na jeziku progovorila o svojoj najvećoj greški: Od tada nikada više...
Kurir 07.04.2024
Ceca Ražnatović progovorila je o svojoj nekadašnjoj, velikoj greški, koju posle toga nikada nije ponovila. Ceca je samo jednom bila plavuša, pre 18 godina, tokom prvog koncertu na Ušću. - Ja sam nešto umislila da treba da napravim drastičnu… »
Tada i nikad više! Ceca bez dlake na jeziku o najvećoj grešci: To je kad si nezadovoljan!
Mondo 07.04.2024
Ceca Ražnatović otkrila je zbog čega se pokajala kada je reč o njenom izgledu. Ceca Ražnatović otkrila je zbog čega se pokajala kada je reč o njenom izgledu. Jedna od najpopularnijih pevačica širom regiona, Svetlana Ceca Ražnatović od početka… »
"Prođem pored ogledala i prepadnem se kako izgledam": Ceca progovorila o svojoj najvećoj greški: "Kad si nečim drugim…
Blic 07.04.2024
Muzička zvezda Ceca Ražnatović progovorila je o svojoj nekadašnjoj, velikoj greški, koju posle toga nikada nije ponovila. Ceca je samo jednom bila plavuša, pre 18 godina, tokom prvog koncertu na Ušću. - Ja sam nešto umislila da treba da napravim… »
Vesti dana »
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 6. do 12. januara)
Pressek pre 3 satajoš 13 povezanih
Kakva bruka! Jokić mu servirao sve na tacni, a Vestbruk upisao promašaj godine (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 14 povezanih
Vlada Srbije formirala timove za dugoročni gasni aranžman sa Rusijom i pitanje NIS-a
Euronews pre 53 minutajoš 6 povezanih