Povezane vesti

Šef splitske policije iznenada podneo ostavku, pa izneo neverovatno priznanje:"Moj sin je učestvovao..."

Šef splitske policije iznenada podneo ostavku, pa izneo neverovatno priznanje:"Moj sin je učestvovao..."

Kurir 07.04.2024
Splitsko-dalmatinska policija poslala je jutros medijima saopštenje u kojem dosadašnji načelnik te policijske uprave Slobodan Marendić podnosi ostavku. Marendić u saopštenju navodi da je jedan od njegove trojice sinova u noći sa petka na subotu… »
Oglasila se policija zbog prebijanja mladića u Splitu: Tukli ga po telu i glavi, bori se za život

Oglasila se policija zbog prebijanja mladića u Splitu: Tukli ga po telu i glavi, bori se za život

Kurir 07.04.2024
Šibenička policija, koja je vodila kriminalističko istraživanje o slučaju premlaćivanja kod Poljuda u Splitu u kojem je učestvovao sin sad već bivšeg načelnika Policijske uprave splitsko-dalmatinske Slobodana Marendića, završila je… »
Šef splitske policije podneo ostavku: Njegov sin učestvovao u tuči, mladić povređen

Šef splitske policije podneo ostavku: Njegov sin učestvovao u tuči, mladić povređen

N1 Info 07.04.2024
Načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske Slobodan Marendić podneo je neopozivu ostavku. “Ovim putem vas želim obavestiti da sam podneo neopozivu ostavku na mesto načelnika PU splitsko-dalmatinske. U noći s petka na subotu dogodio se sukob… »
Šok u Splitu! Šef policije podneo ostavku nakon što mu je sin teško povredio dečka u sukobu

Šok u Splitu! Šef policije podneo ostavku nakon što mu je sin teško povredio dečka u sukobu

Telegraf 07.04.2024
Takođe je napisao da je jedino ispravno da se trajno izuzme od obavljanja rukovodećih funkcija unutar MUP-a. Načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske Slobodan Marendić podneo je neopozivu ostavku nakon što je u noći s petka na subotu njegov… »

Vesti dana »