Povezane vesti
"Imala sam telefon, sa producentom sam komunicirala preko bubice": Otkrivena strogo čuvana tajna rijalitija, Ružica Veljković…
Blic 07.04.2024
Pobednica rijaliti programa "Parovi" Ružica Veljković već duže vreme je u medijskoj ilegali, majka je dvoje dece koje ima sa Markom Gajićem, koji je inače doktor u Švajcarskoj. Ružica je prvu trudnoću čuvala u tajnosti gotovo do samog porođaja, a o… »
Preko bubice sam pričala s producentom! Ružica posle 7 godina o Parovima: Imala sam i telefon
Mondo 07.04.2024
Ružica Veljković posle sedam godina izašla je iz medijske ilegale i otkrila šta se dešavalo u rijaliti programu Parovi. Ružica Veljković posle sedam godina izašla je iz medijske ilegale i otkrila šta se dešavalo u rijaliti programu Parovi. Pobednica… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 82 povezane

"Kasnimo, birala sam haljinu": Tea Tairović stigla kod Matića s mužem, prisetila se svog 18. rođendana (Video)
Mondo pre 1 satjoš 61 povezana

Ulaz u zgradu u kojoj stanuje Nikola Kalinić išaran uvredljivim porukama
Radio sto plus pre 4 satijoš 17 povezanih

Ovo je puška kojom je ubijen čarli Kirk: Smrtonosni metak bio kalibra velike snage, koristi se i u snajperima (foto)
Kurir pre 3 satajoš 19 povezanih