Повезане вести
"Имала сам телефон, са продуцентом сам комуницирала преко бубице": Откривена строго чувана тајна ријалитија, Ружица Вељковић…
Блиц 07.04.2024
Победница ријалити програма "Парови" Ружица Вељковић већ дуже време је у медијској илегали, мајка је двоје деце које има са Марком Гајићем, који је иначе доктор у Швајцарској. Ружица је прву трудноћу чувала у тајности готово до… »
Преко бубице сам причала с продуцентом! Ружица после 7 година о Паровима: Имала сам и телефон
Мондо 07.04.2024
Ружица Вељковић после седам година изашла је из медијске илегале и открила шта се дешавало у ријалити програму Парови. Ружица Вељковић после седам година изашла је из медијске илегале и открила шта се дешавало у ријалити… »
Вести дана »
Произвођачи поврћа се придружили млекарима и пољопривредницима који блокирају Ибарску магистралу
Инсајдер пре 3 сатајош 46 повезаних
Покренута истрага против групе осумњичене за трговину дрогом, оружјем и експлозивом
РТВ пре 3 сатајош 38 повезаних
Две смрти у једној болници за десет дана: Заштитник грађана испитује рад Министарства здравља
Ин медија пре 3 сатајош 61 повезана
Огласила се АКС поводом обуставе рада због Мрдићевих закона: „Захтевамо да се усвојене измене хитно ставе ван снаге“
Недељник пре 4 сатијош 15 повезаних
Касни на фарбање због страшне трагедије у Сарајеву: Изјава инфлуенсерке разбеснела јавност у региону
Мондо пре 12 минутајош 24 повезане