Povezane vesti
"Teško je!" Rafael Nadal skoro zaplakao - ne zna kada će uopšte moći ponovo da igra tenis!
Večernje novosti 07.04.2024
RAFAEL Nadal je od početka godine odigrao samo jedan turnir i veliko je pitanje kada će se ponovo naći na terenu. FOTO: Tanjug/AP Španac je morao da odustane i od Monte Karla jer mu telo ne dozvoljava da igra. - Moje telo mi ne dopušta da igram. Teško mi… »
Nadal sve dalje od povratka, sada i Rolan Garos po znakom pitanja: Telo mi ne dopušta da igram, pokušavam sve, ali sam nemoćan…
Danas 07.04.2024
Nekada najbolji teniser sveta Rafael Nadal otkazao je učešće na mastersu u Monte Karlu, a kako kaže više nije siguran kada bi mogao da se oporavi od povrede stomačnih mišića. Španac je pauzirao prethodne godine u želji da se potpuno zaleči kako bi zdrav… »
Nadal: Ništa ne isključujem
B92 07.04.2024
Španski teniser Rafael Nadal nedavno je otkazao učešće u Monte Karlu i tako prolongirao svoj povratak na teren od januara ove godine i turnira u Brizbejnu. Nekadašnji broj jedan se još uvek nije u potpunosti oporavio od povrede i nije poznato kada će… »
Mučno je slušati Nadala! Rafa šokirao navijače, ovo je i više nego zabrinjavajuće - "Teško mi je, pokušavam svaki dan, ali..."…
Kurir 07.04.2024
Rafael Nadal doneo je odluku da se povuče sa turnira u Monte Karlu nekoliko dana pred start takmičenja. Objasnio je da još uvek nije spreman da se takmiči na najvišem nivou i da neće biti deo Mastersa. Njegov stric Toni se potom oglasio i smirio… »
Novak Đoković pesimista pred početak mastersa u Monte Karlu: Pokušavam da podignem formu, prioritet Olimpijske igre
Danas 06.04.2024
Srpski teniser Novak Đoković nije optimista pred deo sezone koji će se igrati na šljaci, a koji je započeo na mastersu u Monte Karlu. Turnir u Kneževini osvajao je dva puta, a poslednji je bio pre gotovo decenije (2015. godine). – Uvek sam voleo da igram… »
Vesti dana »

Prve reakcije srpskih partija na Vučićev poziv Studentima u blokadi na TV debatu
Danas pre 1 satjoš 65 povezanih

Počelo je! Rhmz niže hitna upozorenja: Žestoko nevreme nezaustavljivo gazi ova tri dela Srbije, objavljena trasa najjačih oluja
Blic pre 13 minutajoš 65 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 52 povezane

Menja se granica za "crvenu zonu" potrošnje struje – sa 1.600 na 1.200 kWh
RTS pre 1 satjoš 20 povezanih