Povezane vesti
Pevačica je sa porodicom pomogla napuštenoj bebi, nakon čega su je oduzeli: "Samo neka mi jave da je dobro"
Telegraf 07.04.2024
"Ne moram čak ni da je vidim, ni da znam gde je", kaže ona. Pevačica Zorica Erić i nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", svojevremeno je otkrila tužne detalje iz prošlosti, kada je kao srednjoškolka čuvala ostavljenu devojčicu… »
Pevačica sa porodicom napuštenoj bebi pružila dom, a onda su je uzeli! Ona i danas tuguje: Samo neka mi jave da je dobro
Kurir 07.04.2024
Pevačica Zorica Erić i nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", svojevremeno je otkrila tužne detalje iz prošlosti, kada je kao srednjoškolka čuvala ostavljenu devojčicu. Naime, napuštenoj bebi pevačicina porodica je pružila krov nad… »
Porodica naše pevačice je napuštenoj bebi pružila dom, ali su im je uzeli - Ona i danas tuguje: "Samo neka mi jave da je dobro"…
Blic 07.04.2024
Pevačica Zorica Erić i nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", svojevremeno je otkrila tužne detalje iz prošlosti, kada je kao srednjoškolka čuvala ostavljenu devojčicu. Naime, napuštenoj bebi pevačicina porodica je pružila krov nad… »
Vesti dana »

Objavljeni snimci razgovora osumnjičenih za planiranje napada na policiju i institucije: Planiran upad u Vladu i 3 TV stanice
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Ubijen muškarac iz Crvenke: Osumnjičeni mu naneo smrtne povrede po glavi
Blic pre 3 satajoš 11 povezanih

Vremenska prognoza za četvrtak 26. jun: Danas pretežno sunčano i izuzetno toplo
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Rezultati kvaliteta vode u bazenima i kupalištima u Beogradu: Važan apel svim kupačima:"Jedna grupa obavezno da izbegava korišćenje bazena"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Zelenski potpisao sporazum o specijalnom tribunalu za Ukrajinu, nada se da će Putinu biti suđeno
Danas pre 2 satajoš 4 povezane