Povezane vesti
Pevačica je sa porodicom pomogla napuštenoj bebi, nakon čega su je oduzeli: "Samo neka mi jave da je dobro"
Telegraf 07.04.2024
"Ne moram čak ni da je vidim, ni da znam gde je", kaže ona. Pevačica Zorica Erić i nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", svojevremeno je otkrila tužne detalje iz prošlosti, kada je kao srednjoškolka čuvala ostavljenu… »
Pevačica sa porodicom napuštenoj bebi pružila dom, a onda su je uzeli! Ona i danas tuguje: Samo neka mi jave da je dobro
Kurir 07.04.2024
Pevačica Zorica Erić i nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", svojevremeno je otkrila tužne detalje iz prošlosti, kada je kao srednjoškolka čuvala ostavljenu devojčicu. Naime, napuštenoj bebi pevačicina porodica je… »
Porodica naše pevačice je napuštenoj bebi pružila dom, ali su im je uzeli - Ona i danas tuguje: "Samo neka mi jave da je…
Blic 07.04.2024
Pevačica Zorica Erić i nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", svojevremeno je otkrila tužne detalje iz prošlosti, kada je kao srednjoškolka čuvala ostavljenu devojčicu. Naime, napuštenoj bebi pevačicina porodica je… »
Vesti dana »

U Srbiji danas Dan žalosti: Najmanje 59 mrtvih u nezapamćenoj tragediji u Severnoj Makedoniji
Dnevnik pre 16 minutajoš 36 povezanih

Novi Sad - studenti pokušali noćas da blokiraju Skupštinu grada, policija ih sprečila
RTS pre 4 minutajoš 19 povezanih

Izraelska vojska naredila stanovništvu Gaze da se evakuiše iz istočnog dela
RTV pre 16 minutajoš 17 povezanih

VIDEO: Studenti pokušali da blokiraju Skupštinu Novog Sada, kordon policije ih silom odgurao
Radio 021 pre 1 satjoš 8 povezanih