Povezane vesti
Pevačica je sa porodicom pomogla napuštenoj bebi, nakon čega su je oduzeli: "Samo neka mi jave da je dobro"
Telegraf 07.04.2024
"Ne moram čak ni da je vidim, ni da znam gde je", kaže ona. Pevačica Zorica Erić i nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", svojevremeno je otkrila tužne detalje iz prošlosti, kada je kao srednjoškolka čuvala ostavljenu… »
Pevačica sa porodicom napuštenoj bebi pružila dom, a onda su je uzeli! Ona i danas tuguje: Samo neka mi jave da je dobro
Kurir 07.04.2024
Pevačica Zorica Erić i nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", svojevremeno je otkrila tužne detalje iz prošlosti, kada je kao srednjoškolka čuvala ostavljenu devojčicu. Naime, napuštenoj bebi pevačicina porodica je… »
Porodica naše pevačice je napuštenoj bebi pružila dom, ali su im je uzeli - Ona i danas tuguje: "Samo neka mi jave da je…
Blic 07.04.2024
Pevačica Zorica Erić i nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", svojevremeno je otkrila tužne detalje iz prošlosti, kada je kao srednjoškolka čuvala ostavljenu devojčicu. Naime, napuštenoj bebi pevačicina porodica je… »
Vesti dana »

Blokada zgrada suda i tužilaštva u Novom Sadu nastavlja se danas od 11 sati
RTV pre 47 minutajoš 20 povezanih

Rhmz će se oglašavati na dva sata Cela Srbija na nogama zbog nestabilnog vremena, popaljeni meteoalarmi
Alo pre 1 satjoš 21 povezana

Vojska Srbije „rashoduje“ pse: Petsto dinara za „suvišnog“ nemačkog ovčara
Vreme pre 1 satjoš 7 povezanih

Jovanov: Izbora će biti kada ih Vučić raspiše, studenti da budu strpljivi
Radio 021 pre 47 minutajoš 8 povezanih