Povezane vesti
Pevačica je sa porodicom pomogla napuštenoj bebi, nakon čega su je oduzeli: "Samo neka mi jave da je dobro"
Telegraf 07.04.2024
"Ne moram čak ni da je vidim, ni da znam gde je", kaže ona. Pevačica Zorica Erić i nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", svojevremeno je otkrila tužne detalje iz prošlosti, kada je kao srednjoškolka čuvala ostavljenu devojčicu… »
Pevačica sa porodicom napuštenoj bebi pružila dom, a onda su je uzeli! Ona i danas tuguje: Samo neka mi jave da je dobro
Kurir 07.04.2024
Pevačica Zorica Erić i nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", svojevremeno je otkrila tužne detalje iz prošlosti, kada je kao srednjoškolka čuvala ostavljenu devojčicu. Naime, napuštenoj bebi pevačicina porodica je pružila krov nad… »
Vesti dana »
Pijan ”opelom” usmrtio dvoje Uhapšen Kikinđanin, udario u ”kavasaki”, muškarac na mestu preminuo, žena kasnije u bolnici
Dnevnik pre 5 minutajoš 32 povezane
Gasprom povećao izvoz gasa u Evropu preko Turskog toka na najviši nivo do sada
Insajder pre 40 minutajoš 28 povezanih
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 56 povezanih
Produžena zabrana izvoza nafte i naftnih derivata: Evo do kog datuma važi nova odluka Vlade Srbije
Kurir pre 2 satajoš 23 povezane