Povezane vesti
Pevačica je sa porodicom pomogla napuštenoj bebi, nakon čega su je oduzeli: "Samo neka mi jave da je dobro"
Telegraf 07.04.2024
"Ne moram čak ni da je vidim, ni da znam gde je", kaže ona. Pevačica Zorica Erić i nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", svojevremeno je otkrila tužne detalje iz prošlosti, kada je kao srednjoškolka čuvala ostavljenu devojčicu… »
Pevačica sa porodicom napuštenoj bebi pružila dom, a onda su je uzeli! Ona i danas tuguje: Samo neka mi jave da je dobro
Kurir 07.04.2024
Pevačica Zorica Erić i nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", svojevremeno je otkrila tužne detalje iz prošlosti, kada je kao srednjoškolka čuvala ostavljenu devojčicu. Naime, napuštenoj bebi pevačicina porodica je pružila krov nad… »
Porodica naše pevačice je napuštenoj bebi pružila dom, ali su im je uzeli - Ona i danas tuguje: "Samo neka mi jave da je dobro"…
Blic 07.04.2024
Pevačica Zorica Erić i nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", svojevremeno je otkrila tužne detalje iz prošlosti, kada je kao srednjoškolka čuvala ostavljenu devojčicu. Naime, napuštenoj bebi pevačicina porodica je pružila krov nad… »
Vesti dana »

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 52 minutajoš 1 povezana

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane