Povezane vesti
Pevačica je sa porodicom pomogla napuštenoj bebi, nakon čega su je oduzeli: "Samo neka mi jave da je dobro"
Telegraf 07.04.2024
"Ne moram čak ni da je vidim, ni da znam gde je", kaže ona. Pevačica Zorica Erić i nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", svojevremeno je otkrila tužne detalje iz prošlosti, kada je kao srednjoškolka čuvala ostavljenu devojčicu… »
Pevačica sa porodicom napuštenoj bebi pružila dom, a onda su je uzeli! Ona i danas tuguje: Samo neka mi jave da je dobro
Kurir 07.04.2024
Pevačica Zorica Erić i nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", svojevremeno je otkrila tužne detalje iz prošlosti, kada je kao srednjoškolka čuvala ostavljenu devojčicu. Naime, napuštenoj bebi pevačicina porodica je pružila krov nad… »
Vesti dana »
Studenti o presudi Tanku: Prvi osuđeni je student, a niko od odgovornih za pad nadstrešnice
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
Đedović Handanović: Sve strane gube strpljenje u pregovorima o NIS-u, Srbija uradila sve što je do nje
RTS pre 2 satajoš 95 povezanih
Zemljotres pogodio Grčku: Treslo se poznato ostrvo - Evo gde je bio epicentar
Večernje novosti pre 32 minutajoš 46 povezanih
Bivši načelnik izraelskog Generalštaba: Netanjahu izmišlja iransku nuklearnu pretnju
Politika pre 2 satajoš 26 povezanih
RHMZ izdao nova hitna upozorenja: U naredna dva sata kiša u Beogradu, na jugu Srbije pljuskovi, grmljavina i grad
NIN pre 3 satajoš 55 povezanih