Повезане вести

„Живим као подстанар, кирију плаћам 1.000 евра месечно“: Сандра Африка открила зашто још увек нема своју некретнину

„Живим као подстанар, кирију плаћам 1.000 евра месечно“: Сандра Африка открила зашто још увек нема своју некретнину

Нова 07.04.2024
О заради певачице Сандре Африке често се пише, као и о позамашним бакшишима које неретко добија. Доста се писало и о луксузним некретнинама које поседује, а она је сада открила да и даље живи као подстанар и да кирију плаћа… »
"Живим као подстанар, стан плаћам 1.000 евра": Певачицу критикују што нема некретнину на своје име, а она признаје: "Водим…

"Живим као подстанар, стан плаћам 1.000 евра": Певачицу критикују што нема некретнину на своје име, а она признаје: "Водим…

Блиц 07.04.2024
Певачица Сандра Африка признала је да још увек живи као подстанар и да плаћа стан 1.000 евра месечно. Како је певачица истакла, не воли претерано да прича о цифрама. - Не причам никад о цифрама, ја сам скромна, али то сам ја… »
"Један певач је купио стан од мог бакшиша..." Шок интервју Сандре Африке, признала и да је саботирају Некоме сам засметала...…

"Један певач је купио стан од мог бакшиша..." Шок интервју Сандре Африке, признала и да је саботирају Некоме сам засметала...…

Курир 07.04.2024
Певачица Сандра Африка је проговорила о њеним боемским проблемима које има када оде у кафану, открила је да још увек живи као подстанар, па се дотакла њеног албума који би требао да изађе ускоро. Да ли си нашла свог господина… »

Вести дана »