Povezane vesti
„Tog trenutka je otišlo pola mene, laž je da vreme leči sve rane“: Bojan Marović imao je 16 godina kada je doživeo…
Nova 07.04.2024
Pevač Bojan Marović najveliki uspeh postigao je na "Sunčanim skalama" 2002. godine, kada je predstavio pesmu "Više te nema" koja ga je proslavila, a samo nekoliko godina pre toga, on je doživeo porodičnu tragediju od koje se nije oporavio. Naime… »
Bojan Marović o stravičnoj tragediji koja mu je promenila život: Svaki dan sam išao na grob i pričao mu...
Kurir 07.04.2024
Pevač Bojan Marović nedavno je otvorio dušu o gubitku oca, koji je sebi oduzeo život. Popularnost je stekao vrlo mlad nakon pobede na "Sunčanim skalama", ali ga od 16. godine prati tužna sudbina. - Nisam stigao nikad da mu kažem toliko stvari koje… »
"Svaki dan sam išao na grob i pričao mu šta me boli" Pevač sa 16 godina doživeo porodičnu tragediju, ispričao šta mu…
Blic 07.04.2024
Pevač Bojan Marović ne voli da priča o svom privatnom životu i da se previše eksponira u javnosti. Ipak, jednom prilikom je u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" otvorio dušu o svom životu, a veliki akcenat bacio je na svoje… »
Bojan Marović je doživeo veliku tragediju u detinjstvu: "Nikada se nisam oporavio od toga, vreme ne leči"
Telegraf 07.04.2024
"Mnogo puta sam dolazio na njegov grob i pričao šta me muči", iskreo je ispričao pevač. Pevač Bojan Marović nedavno je u jednoj emisiji otvorio dušu o gubitku oca, koji je sebi oduzeo život. Popularnost je stekao vrlo mlad nakon pobede na… »
Vesti dana »
Hamas spreman za primirje nakon prekida vatre između Izraela i Hezbolaha
Blic pre 25 minutajoš 23 povezane
Poslanici Skupštine Srbije danas glasaju o budžetu i još 67 tačaka
Radio 021 pre 1 satjoš 11 povezanih
Rast indeksa na Wall Streetu: Analiziraju se dometi Trampovih carina
Blic pre 54 minutajoš 3 povezane
Begunac osumnjičen za terorizam u SAD pronađen u Britaniji posle 20 godina
Danas pre 9 satijoš 1 povezana