Повезане вести
„Тог тренутка је отишло пола мене, лаж је да време лечи све ране“: Бојан Маровић имао је 16 година када је доживео породичну…
Нова 07.04.2024
Певач Бојан Маровић највелики успех постигао је на "Сунчаним скалама" 2002. године, када је представио песму "Више те нема" која га је прославила, а само неколико година пре тога, он је доживео породичну трагедију од које се није… »
"Сваки дан сам ишао на гроб и причао му шта ме боли" Певач са 16 година доживео породичну трагедију, испричао шта му лежи на…
Блиц 07.04.2024
Певач Бојан Маровић не воли да прича о свом приватном животу и да се превише експонира у јавности. Ипак, једном приликом је у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" отворио душу о свом животу, а велики акценат бацио је… »
Бојан Маровић је доживео велику трагедију у детињству: "Никада се нисам опоравио од тога, време не лечи"
Телеграф 07.04.2024
"Много пута сам долазио на његов гроб и причао шта ме мучи", искрео је испричао певач. Певач Бојан Маровић недавно је у једној емисији отворио душу о губитку оца, који је себи одузео живот. Популарност је стекао врло млад након… »
Вести дана »

Дачић о случају пада надстрешнице: Не може се унапред одбацити питање да ли је дошло до саботаже, диверзије или тероризма
Данас пре 1 сатјош 2 повезане

"Володимире, ако не прихватиш Путинове услове, уништиће Украјину": Испливали сви детаљи разговора Трампа и Зеленског: Лидер САД псовао, понижавао и бацао мапе
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Први резултати избора у Северној Македонији: Кандидати за градоначелнике ВМРО-ДПМНЕ воде у 53 општине
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних