Povezane vesti
„Tog trenutka je otišlo pola mene, laž je da vreme leči sve rane“: Bojan Marović imao je 16 godina kada je doživeo porodičnu…
Nova 07.04.2024
Pevač Bojan Marović najveliki uspeh postigao je na "Sunčanim skalama" 2002. godine, kada je predstavio pesmu "Više te nema" koja ga je proslavila, a samo nekoliko godina pre toga, on je doživeo porodičnu tragediju od koje se nije oporavio. Naime… »
"Svaki dan sam išao na grob i pričao mu šta me boli" Pevač sa 16 godina doživeo porodičnu tragediju, ispričao šta mu leži na…
Blic 07.04.2024
Pevač Bojan Marović ne voli da priča o svom privatnom životu i da se previše eksponira u javnosti. Ipak, jednom prilikom je u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" otvorio dušu o svom životu, a veliki akcenat bacio je na svoje detinjstvo… »
Bojan Marović je doživeo veliku tragediju u detinjstvu: "Nikada se nisam oporavio od toga, vreme ne leči"
Telegraf 07.04.2024
"Mnogo puta sam dolazio na njegov grob i pričao šta me muči", iskreo je ispričao pevač. Pevač Bojan Marović nedavno je u jednoj emisiji otvorio dušu o gubitku oca, koji je sebi oduzeo život. Popularnost je stekao vrlo mlad nakon pobede na "Sunčanim… »
Vesti dana »
Tramp sprema upad u "Pijuk planinu", misija opasnija od ubistva Bin Ladena! Odlučuje da li da rizikuje i tako spreči Iran da napravi atomsku bombu (foto)
Kurir pre 22 minutajoš 44 povezane
Dekani četiri fakulteta UNS-a apeluju na gradonačelnika da odustane od oduzimanja dva prostora Akademije umetnosti
Moj Novi Sad pre 37 minutajoš 41 povezana
Potpisan ugovor o izgradnji brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica za dve godine
RTS pre 2 satajoš 28 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Pravo u centar pre 2 satajoš 27 povezanih
Policijska zaplena robe vredne skoro milion dinara: Trojka prodavala belu tehniku i mobilne telefone na crno
Dnevnik pre 16 minutajoš 24 povezane