Povezane vesti
Bivši rijaliti učesnik napadnut ispred noćnog kluba! Otkrio sve detalje, evo zvog čega je došlo do svađe
Alo 07.04.2024
Marko Marković napadnut je ispred kluba. Maneken i bivši zadrugar, Marko Marković, napadnut je u Crnoj Gori. On se ubrzo po završetku nemilog događaja oglasio za medije. Printscreen - Nisam hteo o tome da pričam, ali kada se već saznalo. Vraćao… »
"Počeo je da preteruje i psuje, pa krenuo ka meni" Marko Marković se oglasio nakon napada, otkrio detalje frke
Telegraf 07.04.2024
"Sreća pa sam video da kreće na mene...", rekao je između ostalog Stanijin bivši dečko. Crnogorski maneken i bivši učesnik "Zadruge", Marko Marković, napadnut je u Crnoj Gori. Kako smo preneli, Marka su napali na ulici, a onda su shvatili da su ga… »
Stanijin bivši napadnut u Crnoj Gori: Šok detalji drame, sačekali ga na ulici
Telegraf 07.04.2024
Devojka koja se našla na licu mesta otkrila šta se dogodilo. Poznati crnogorski maneken, bivši zadrugar i nekadašnji dečko Stanije Dobrojević, Marko Marković, navodno je napadnut u Crnoj Gori. Kako prenosi Pink, sve se odvilo jako brzo, prvo su… »
Vesti dana »

Priveden student Mateja Nikolić u Nišu, gužva ispred policijske stanice
N1 Info pre 13 minutajoš 15 povezanih

Novosađani sa 16 minuta tišine odali počast i novoj žrtvi pada nadstrešnice
Beta pre 2 satajoš 32 povezane

MUP zvučni top novosadskoj firmi platio tri puta više nego Amerikanci direktno proizvođaču
Radio 021 pre 14 satijoš 12 povezanih

Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice: Građani odaju poštu preminulom mladiću
NIN pre 47 minutajoš 38 povezanih

Željko i dalje veruje u svoj tim: ''Možda je bolniji onaj poraz od pola koša...''
Sportske.net pre 24 minutajoš 60 povezanih