Повезане вести
Бес, правда, смртна казна: Хоће ли проћи нови Вучићев предлог?
Н1 Инфо 08.04.2024
„Нема ништа од тога“, тако саговорници Н1 оцењују још један предлог председника Александра Вучића да се у Србији уведе смртна казна. Више пута до сада председник Вучић је предлагао враћање смртне казне за најтежа кривична дела… »
Битка нам предстоји
Вести онлине 08.04.2024
Председник Србије Александар Вучић је изјавио да су неки покушали пре одлуке Парламентарне Скупштине Савета Европе о чланству тзв. Косова да све заврше, али је то спречено захваљујући интервенцији две земље. Истакао је да та… »
Увођење смртне казне између права и политике: Милан Антонијевић о процедурама и последицама
Нова 08.04.2024
Да ли Србија 22 године од укидања смртне казне клизи ка њеном враћању и постоје ли уопште правне могућности за то? Ово питање наметнуло се после најаве председника Србије да ће предложити Влади, када буде формирана, да… »
24 Седам: Води се кампања против увођења смртне казне
Дневник 08.04.2024
Практично захтевају да се на такав начин не кажњавају најгоре убице и силоватељи невине деце. Тајкунске новине својим насловним странама повеле кампању против увођења смртне казне и практично захтевају да се на такав начин не… »
Враћање смртне казне у Србији: Немогуће због Савета Европе, упитно колико би ефекта имала
Радио 021 08.04.2024
Враћање смртне казне у Србији неће утицати на смањење броја најтежих кривичних дела, сагласни су саговорници Данаса. Коментаришући убиство девојчице Данке Илић из Бора, председник Александар Вучић је рекао да се својевремено… »
Вучевић: Разумем емоције грађана о враћању смртне казне, али као адвокат имам уздржанији став
Курир 08.04.2024
БЕОГРАД - Мандатар за састав Владе Србије Милош Вучевић изјавио је данас поводом најаве подношења иницијативе за враћање смртне казне да разуме емоције грађана, али да као адвокат има уздржанији став, те да се све мора добро… »
Дачић о смртној казни: Можда би то и прошло на референдуму, али питање да ли га треба расписивати
НИН 08.04.2024
Министар спољних послова Ивица Дачић оценио је да би референдум о враћању смртне казне у Србији "можда и прошао", али да је питање да ли због тога треба покретати промене Устава. "Ја јесам заиста за смртну казну, али мислим да… »
Дачић о враћању смртне казне: То би можда прошло на референдуму, питање да ли га расписати
Радио 021 08.04.2024
Министар спољних послова Ивица Дачић оценио је да би референдум о враћању смртне казне у Србији "можда и прошао", али да је питање да ли због тога треба покретати промене Устава. "Ја јесам заиста за смртну казну, али мислим да… »
Дачић о смртној казни: Можда би то и прошло на референдуму, али питање да ли га треба расписивати
Недељник 08.04.2024
Министар спољних послова Ивица Дачић оценио је да би референдум о враћању смртне казне у Србији „можда и прошао“, али да је питање да ли због тога треба покретати промене Устава. „Ја јесам заиста за смртну казну, али мислим да… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана