Povezane vesti
Legla da spava s polomljenom rukom! Tea Tairović o drami u porodičnom domu - u pola noći sama išla u Hitnu!
Mondo 08.04.2024
Pevačica Tea Tairović nedavno je nastupila s longetom. Pevačica Tea Tairović nedavno je nastupila s longetom Pevačica Tea Tairović nedavno je doživela nezgodu u porodičnom domu, zbog koje je provela noć u Hitnoj pomoći. Dan kasnije je s tala na binu i… »
"Zglob mi je napukao" Tea Tairović otkrila kako je povredila ruku i zašto je s gipsom pevala: Bilo je jako teško i bolno
Kurir 08.04.2024
Pevačica Tea Tairović zadobila je nedavno povredu ruke, ali to je nije sprečilo da održi koncert. Tea je pred spektakl završila u Hitnoj pomoći gde su joj lekari pružili pomoć, a sada je otkrila kako je tačno do povrede došlo. - Bio je gips, imala sam… »
"Zglob mi je napukao": Tea Tairović otkrila kako je povredila ruku i zbog čega je odlučila da tako nastupa: "Bilo mi je teško…
Blic 08.04.2024
Pevačica Tea Tairović zadobila je nedavno povredu ruke, ali to je nije sprečilo da održi koncert. Tea je pred spektakl završila u Hitnoj pomoći gde su joj lekari pružili pomoć, a sada je za "Blic" otkrila kako je tačno do povrede došlo. - Bio je gips… »
Vesti dana »

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature i upozorenja RHMZ do 17. avgusta
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 37 povezanih

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i reakcije međunarodne zajednice
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 38 povezanih

Univerzitet u Beogradu: U prvom upisnom roku upisana 10.984 studenta, preostalo 4.325 mesta
Nedeljnik pre 1 satjoš 18 povezanih

Favoriti bez greške: Zverev, Šelton i Hačanov u trećem kolu mastersa u Sinsinatiju
Kurir pre 3 satajoš 24 povezane