Povezane vesti
Legla da spava s polomljenom rukom! Tea Tairović o drami u porodičnom domu - u pola noći sama išla u Hitnu!
Mondo 08.04.2024
Pevačica Tea Tairović nedavno je nastupila s longetom. Pevačica Tea Tairović nedavno je nastupila s longetom Pevačica Tea Tairović nedavno je doživela nezgodu u porodičnom domu, zbog koje je provela noć u Hitnoj pomoći. Dan kasnije je s tala na binu i… »
"Zglob mi je napukao" Tea Tairović otkrila kako je povredila ruku i zašto je s gipsom pevala: Bilo je jako teško i bolno
Kurir 08.04.2024
Pevačica Tea Tairović zadobila je nedavno povredu ruke, ali to je nije sprečilo da održi koncert. Tea je pred spektakl završila u Hitnoj pomoći gde su joj lekari pružili pomoć, a sada je otkrila kako je tačno do povrede došlo. - Bio je gips, imala sam… »
"Zglob mi je napukao": Tea Tairović otkrila kako je povredila ruku i zbog čega je odlučila da tako nastupa: "Bilo mi je teško…
Blic 08.04.2024
Pevačica Tea Tairović zadobila je nedavno povredu ruke, ali to je nije sprečilo da održi koncert. Tea je pred spektakl završila u Hitnoj pomoći gde su joj lekari pružili pomoć, a sada je za "Blic" otkrila kako je tačno do povrede došlo. - Bio je gips… »
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više, uz crveno upozorenje za nedelju
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 39 povezanih

Dogovoreno mesto susreta Trampa i Putina, nije otkriveno gde i kada
BBC News pre 48 minutajoš 32 povezane

Kosovska tužiteljka za Igora Popovića predlaže proterivanje s Kosova i zabranu ulaska na dve godine
N1 Info pre 37 minutajoš 13 povezanih

Predstavnik Rusije u Savetu bezbednsoti UN: Krivično gonjenje Dodika preti stabilnosti BiH
Beta pre 43 minutajoš 14 povezanih