Povezane vesti
Velika Britanija i Francuska: Ukrajina mora da pobedi u sukobu sa Rusijom
Vesti online 08.04.2024
Ministri spoljnih poslova Velike Britanije i Francuske, Dejvid Kameron i Stefan Sežurne, upozorili su da bi poraz Kijeva u sukobu sa Rusijom mogao da se smatra porazom Zapada. „Obojica smo vrlo jasni: Ukrajina mora da pobedi u ovom ratu. Ako Ukrajina… »
Čudna izjava Londona i Pariza: Stvaramo novu Antantu - ovaj put bez Rusije!
Pravda 08.04.2024
Ministri spoljnih poslova Velike Britanije i Francuske, Dejvid Kameron i Stefan Sežurne, najavili su stvaranje „obnovljene Antante“. Ovako čudna izjava data je danas, kada dve zemlje na današnji dan obeležavaju 120. godišnjicu stvaranja… »
“Apsolutno nam je jasno da Ukrajina mora da dobije ovaj rat”
Vesti online 08.04.2024
Britanski ministar spoljnih poslova Dejvid Kameron i njegov francuski kolega Stefan Sežurne uputili su poziv za jačanje podrške Ukrajini. “Apsolutno nam je jasno da Ukrajina mora da dobije ovaj rat. Ako Ukrajina izgubi, gubimo svi mi. Troškovi… »
"Apsolutno nam je jasno da Ukrajina mora da dobije ovaj rat"
B92 08.04.2024
Britanski ministar spoljnih poslova Dejvid Kameron i njegov francuski kolega Stefan Sežurne uputili su poziv za jačanje podrške Ukrajini. "Apsolutno nam je jasno da Ukrajina mora da dobije ovaj rat. Ako Ukrajina izgubi, gubimo svi mi. Troškovi… »
Kameron i Sežurne: SAD rizikuju bezbednost Zapada odlaganjem pomoći Ukrajini
Politika 08.04.2024
Britanski ministar spoljnih poslova Dejvid Kameron i njegov francuski kolega Stefan Sežurne uputili su poziv za jačanje podrške Ukrajini. "Apsolutno nam je jasno da Ukrajina mora da dobije ovaj rat. Ako Ukrajina izgubi, gubimo svi mi. Troškovi… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
Krozeto: Uhapsićemo Netanjahua i Galanta ako dođu u Italiju,ali odluka MKS je pogrešna
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Danas pre 4 satijoš 2 povezane