Povezane vesti
"Zinčenko da prekine predstavu, ako želi u rat neka ide odmah"
Sportske.net 08.04.2024
Oleksandar Zinčenko, fudbaler Arsenala i reprezentativac Ukrajine, pre neki dan je izjavio da će ići u rat ako to bude bilo potrebno. "Ako me pozovu da se borim, da li bih se odazvao? Odgovor je jasan, išao bih u rat", rekao je Zinčeko za BBC. Ova… »
Fudbaler Galatasaraja brutalno iskren: ‘Zinčenko ako želi u rat…! (foto)
Hot sport 08.04.2024
Reprezentativac Obale Slonovače uputio oštar odgovor Ukrajincu. Fudbaler Arsenala, Oleksander Zinčenko nedavno je u razgovoru za ‘BBS’ govorio o ratu u Ukrajini. On je istakao da bi na poziv otadžbine otišao bez razmišljanja. -Ako me pozovu da… »
"Zinčenko da prestane sa predstavom - ako želi u rat neka odmah ide"
B92 08.04.2024
Fudbaler Galatasaraja Serž Orije oglasio se povodom izjave fudbalera Arsenala Oleksandra Zinčenka da će ići u rat ako to bude bilo potrebno. Ukrajinac je nedavno, pričao o tome u intervjuu za londonski BBC. "Ako me pozovu da se borim, da li bih se… »
Vesti dana »
Sneg napravio haos širom Srbije: Mećava pravi probleme u ovom delu Srbije, kolaps na auto-putu Miloš Veliki (Foto)
Mondo pre 46 minutajoš 27 povezanih
Gašić o akciji "Zastani Srbijo": Zloupotreba demokratije i građanskih sloboda, maltretiranje građana
Radio 021 pre 21 minutajoš 57 povezanih
„Malo je proklizao“: Zbog čega je Vučić tokom gostovanja na RTS bio besan i iznerviran
N1 Info pre 33 minutajoš 50 povezanih
Počela saslušanja u Tužilaštvu uhapšenih za tragediju na Železničkoj stanici u Novom Sadu
RTV pre 1 satjoš 47 povezanih