Povezane vesti
Kosovska agencija za statistiku: Popis stanovništva teče po planu, postoje izazovi sa srpskom zajednicom
Danas 08.04.2024
Popis stanovništva teče po planu mada postoje izazovi u pojedinim delovima Kosova sa srpskom zajednicom, izjavio je danas vršilac dužnosti direktora Agencije za statistiku Kosova (ASK) Avni Kastrati.On je na konferenciji za novinare u Prištini rekao… »
Kastrati: Nezainteresovanost Srba za popis stanovništva na severu Kosova
NIN 08.04.2024
Vršilac dužnosti direktora Agencije za statistiku u Prištini Avni Kastrati izjavio je danas da je malo spremnosti za popis srpskog stanovništva na severu Kosova i da su od početka procesa popisana 64 građanina srpske nacionalnosti. "Bio sam sa nekim… »
Priština: Mala spremnost Srba na severu KiM da se registruju
Vreme 08.04.2024
Mali odziv Srba na popisu stanovništva. „Bio sam sa nekim kolegama juče na severu i tamo je slaba spremnost stanovništva za registraciju“, rekao je Kastrati, vršilac dužnosti direktora Agencije za statistiku u Prištini. Vršilac dužnosti… »
Neki popisivači za severno područje Kosova 'povukli se iz procesa popisa'
Slobodna Evropa 08.04.2024
Vršilac dužnosti direktora Agencije za statistiku Kosova Avni Kastrati rekao je u ponedeljak da sve zajednice na Kosovu učestvuju u procesu popisa stanovništva, iako su se neki problemi pojavili na severu zemlje. Proces je počeo 5. aprila i traje do… »
Priština: Mala spremnost Srba na severu KiM da se registruju
RTS 08.04.2024
Vršilac dužnosti direktora Agencije za statistiku u Prištini Avni Kastrati, izjavio je da je malo spremnosti za registraciju srpskog stanovništva na severu Kosova i Metohije i da je od početka procesa popisano 64 Srba. “Bio sam sa nekim kolegama… »
Vesti dana »
Ovo je kuća gde je izboden mladić (23): Poznato i njegovo trenutno stanje: Užas kod Novog Pazara (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana