Повезане вести

"Узели су ножеве и ципеле" Мајка и супруга Дејана и Радета открила шта се дешавало у кући: Поменула и породицу убијене Данке…

"Узели су ножеве и ципеле" Мајка и супруга Дејана и Радета открила шта се дешавало у кући: Поменула и породицу убијене Данке…

Курир 08.04.2024
Светлана Драгијевић, мајка ухапшеног Дејана И преминулог Далибора, огласила се први пут после стравичних дешавања о којима бруји цела нација, а тиче се нестанка мале Данке Илић из Бора, у чије убиство су умешани управо чланови… »
"Отац грцао у сузама, мајка рекла једно - сви смо се зачудили": Курир на месту на ком је мала Данка последњи пут виђена жива…

"Отац грцао у сузама, мајка рекла једно - сви смо се зачудили": Курир на месту на ком је мала Данка последњи пут виђена жива…

Курир 08.04.2024
У Бањском пољу после толико дана све је мирно, међутим мештани овог места још увек се сваки дан буде и лежу са истом надом, да ће се мала Данка Илић (2) некада вратити родитељима. Међутим, од момента од када је објављена… »
Жена која је последњи пут видела Данку у Бањском Пољу: "Да сам је узела у наручје данас би била жива"

Жена која је последњи пут видела Данку у Бањском Пољу: "Да сам је узела у наручје данас би била жива"

Телеграф 08.04.2024
" Данкин деда ме је питао зашто је нисам узела. Рекла сам да сам мислила да је неко са њом. Осећам се кривом и одговорном- каже С. М. Малена Данка Илић (2) убијена је 26.марта ове године у 13.52 сати у Бањском Пољу. За свирепо… »
Шта су убице урадиле са данкиним телом: Судски вештак открио шта је кључно у потрази

Шта су убице урадиле са данкиним телом: Судски вештак открио шта је кључно у потрази

Мондо 08.04.2024
Судски вештак Радослав Радосављевић коментарисао је потрагу за телом убијене Данке Илић. Судски вештак Радослав Радосављевић коментарисао је потрагу за телом убијене Данке Илић. Потрага за телом девојчице Данке Илић (2) и даље… »
На овом месту је Данка последњи пут виђена! Посетили смо двориште из којег је девојчица нестала пре смрти

На овом месту је Данка последњи пут виђена! Посетили смо двориште из којег је девојчица нестала пре смрти

Мондо 08.04.2024
Екипа МОНДО портала обишла је место где је нестала девојчица Данка Илић. Екипа МОНДО портала обишла је место где је нестала девојчица Данка Илић. Систем "Пронађи ме" коришћен је први пут у Србији у уторак 26. марта око 19 часова… »
Та породица има бункер поред куће! Мештанин села код Бора о убиству Данке: То ни џукеле не би урадиле

Та породица има бункер поред куће! Мештанин села код Бора о убиству Данке: То ни џукеле не би урадиле

Мондо 08.04.2024
Мештанин села Злот, Раде, коментарисао је потрагу за телом убијене Данке Илић. Мештанин села Злот, Раде, коментарисао је потрагу за телом убијене Данке Илић. Мештанин села Злот, Раде, коментарисао је потрагу за телом убијене… »
Да сам била напољу, зауставила бих Данку! Комшиница видела девојчицу пре нестанка: Себе кривим од првог дана

Да сам била напољу, зауставила бих Данку! Комшиница видела девојчицу пре нестанка: Себе кривим од првог дана

Мондо 08.04.2024
Комшиница која је видела Данку Илић пре нестанка коментарисала је случај убиства девојчице. Комшиница која је видела Данку Илић пре нестанка коментарисала је случај убиства девојчице. Потрага за телом убијене Данке Илић (2) и… »
После хапшења осумњичених за убиство Данке Илић, полиција претражује Лазареву пећину, кањон и ток Злотске реке (ВИДЕО)

После хапшења осумњичених за убиство Данке Илић, полиција претражује Лазареву пећину, кањон и ток Злотске реке (ВИДЕО)

Инсајдер 08.04.2024
Од четвртка, 4. априла, када су ухапшена двојица осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић из Бора, полиција трага за телом девојчице. Од јуче се претражују Лазарева пећина, кањон и целокупно подручје дуж Злотске реке. Без… »
"Остајемо без кључног сведока" Мајорка полиције се огласила: У том телу се крије права истина!

"Остајемо без кључног сведока" Мајорка полиције се огласила: У том телу се крије права истина!

Мондо 08.04.2024
Мајорка полиције Бојана Отовић Пјановић открила је како ће на истрагу о убиству Данке Илић утицати смрт брата Д.Д. који је био један од четворице осумњичених. Мајорка полиције Бојана Отовић Пјановић открила је како ће на истрагу… »
Скенер малигног друштва: Теорије завере о смрти мале Данке бујају на друштвеним мрежама

Скенер малигног друштва: Теорије завере о смрти мале Данке бујају на друштвеним мрежама

НИН 08.04.2024
Десет дана након нестанка двогодишње Данке илић, саопштено је да је девојчица убијена, а осумњичени за њено убиство тренутно се налазе у притвору. Полиција и даље трага за њеним телом, а истрагу отежава то што осумњичени не… »
"Остајемо без једног кључног сведока": Мајорка Отовић Пјановић за "Блиц" ТВ открива како смрт брата убице Данке Илић утиче на…

"Остајемо без једног кључног сведока": Мајорка Отовић Пјановић за "Блиц" ТВ открива како смрт брата убице Данке Илић утиче на…

Блиц 08.04.2024
"Остајемо без једног кључног сведока, али имамо довољно материјалних доказа. Свакако ће се узети у обзир његова изјава", изјавила је мајорка полиције Бојана Отовић Пјановић говорећи о Далибору Драгијевићу, брату осумњиченог… »
"Тог дана је баш мени потрчала у загрљај, кажем жени "ово ће снег да пада" Неутешни Данкин деда: Плашим се шта су урадили са…

"Тог дана је баш мени потрчала у загрљај, кажем жени "ово ће снег да пада" Неутешни Данкин деда: Плашим се шта су урадили са…

Курир 08.04.2024
Потрага за телом двогодишње девојчице Данке Илић из Бањског поља код Бора траје већ четири дана, све надлежне екипе МУП-а врше претрагу локација у борском региону за које постоји нека врста сумње, назнака или траг да би могло… »
Медији: Полиција и данас трага за телом двогодишње девојчице из Бора

Медији: Полиција и данас трага за телом двогодишње девојчице из Бора

Нови магазин 08.04.2024
Полиција на подручју Бора и у околини и даље трага за телом двогодишње Данке Илић, објавили су данас београдски медији. За смрт девојчице терете се двојица која су притворена и која су, како је објављено, била у аутомобилу… »
"Не знам у шта да верујем, шта је истина" Огласио се отац осумњиченог за убиство Данке

"Не знам у шта да верујем, шта је истина" Огласио се отац осумњиченог за убиство Данке

Мондо 08.04.2024
Огласио се отац С.Ј, мушкарца осумњиченог за убиство Данке Илић. Огласио се отац С.Ј, мушкарца осумњиченог за убиство Данке Илић. Радник ЈКП Водовод Бор С.Ј. (50) налази се у притвору као и Д.Д. (50) због сумње да су убили… »
"Видела сам је док се играла на плочнику, скакала је" Комшиница описала последње кораке Данке пре нестанка

"Видела сам је док се играла на плочнику, скакала је" Комшиница описала последње кораке Данке пре нестанка

Мондо 08.04.2024
Мештанка Бањског Поља открила је да је видела Данку Илић на дан нестанка. Мештанка Бањског Поља открила је да је видела Данку Илић на дан нестанка. Радомирка Дојчиновић, мештанка Бањског Поља, открила је да је видела… »
Отац осумњиченог за убиство малене Данке заплакао се на питање о девојчици: Ево шта је рекао о сину Срђану

Отац осумњиченог за убиство малене Данке заплакао се на питање о девојчици: Ево шта је рекао о сину Срђану

Телеграф 08.04.2024
"Никада није давао никакве знакове, деловао је нормално све време", каже Јанковић. Радник ЈКП "Водовод" из Бора Срђан Јанковић (50) налази се у притвору под сумњом да је убио Данку Илић (2). Злочин је, према кривичној пријави… »
"Да сам је узела, била би још жива" Весна је последња видела малу Данку - Осећам се кривом, не спавам ноћима

"Да сам је узела, била би још жива" Весна је последња видела малу Данку - Осећам се кривом, не спавам ноћима

Мондо 08.04.2024
Комшиница је последња видела малу Данку и како каже, ноћима не спава због убиства девојчице. Комшиница је последња видела малу Данку и како каже, ноћима не спава због убиства девојчице. Девојчица Данка Илић (2) према… »
Пећина, клисура, река... Погледајте где полиција данас тражи тело Данке Илић шири се правац потраге (фото)

Пећина, клисура, река... Погледајте где полиција данас тражи тело Данке Илић шири се правац потраге (фото)

Курир 08.04.2024
Потрага за телом двогодишње Данке настављена је и данас, и то у смеру Злотске пећине, клисуре, али и дуж истоимене реке. Брат осумњиченог Дејана Драгијевића, пре него што је преминуо у Полицијској управи у Бору, признао је да… »
Еуроневс Србија у селу Злот: Полиција на више локација у Борском региону наставља потрагу за телом Данке Илић

Еуроневс Србија у селу Злот: Полиција на више локација у Борском региону наставља потрагу за телом Данке Илић

Еуроневс 08.04.2024
Тело двогодишње Данке Илић и даље није пронађено, полиција наставља интезивну потрагу, а осумњичени и даље не желе да открију где су оставили тело девојчице. Јучерашња потрага за телом, а како репортерка Еуроневс Србија са… »
Најтужнији призор ког Лазареве пећине: Поред извора цвеће и свеће за малену Данку Илић, њеног тела нема

Најтужнији призор ког Лазареве пећине: Поред извора цвеће и свеће за малену Данку Илић, њеног тела нема

Телеграф 08.04.2024
Полиција наставља данас потрагу за телом двогодишње Данке Илић из Бора, а претпоставља се да ће претрага ићи у правцу околине села Злот и Лазаревог кањона. Цвеће и свеће намењене убијеној Данки Илић остављене су недалеко од… »
Мајка браће Драгијевић иде на саслушање: Њени синови осумњичени за убиство и скривање тела нестале Данке Илић у Бањском…

Мајка браће Драгијевић иде на саслушање: Њени синови осумњичени за убиство и скривање тела нестале Данке Илић у Бањском…

Нова 08.04.2024
Мајка Дејана и Далибора Драгијевића, осумњичениг за убиство и сакривање тела нестале Данке Илић (2) из Бањског Поља, биће такође саслушана у просторијама Вишег јавног тужилаштва. Најпре због тога што је потрага за телом… »
Курир сазнаје Биће саслушана и мајка браће Драгијевић, траје потрага за телом мале Данке

Курир сазнаје Биће саслушана и мајка браће Драгијевић, траје потрага за телом мале Данке

Курир 08.04.2024
Најпре због тога што је потрага за телом девојчице још увек у току, па се и даље ради на утврђивању ко је све имао везе са овим стравичним делом. БОР - Како сазнаје Курир, мајка Дејана и Далибора Драгијевића биће такође… »
И даље траје потрага за телом девојчице Данке: Полицијске акције око Бора

И даље траје потрага за телом девојчице Данке: Полицијске акције око Бора

Глас Зајечара 08.04.2024
Пети дан потраге за телом девојчице Данке Илић (2). Полиција прегледа више локација око Бора. У недељу је у току преподнева претражен Лазарев кањон и Лазарева печина, као и подручје дуж Злотске реке. Претходних дана детаљно су… »

Вести дана »