Повезане вести
"Било ме је срамота шта ће народ да каже" Драгана Мирковић признала с колико мушкараца је била пре Тонија!
Мондо 08.04.2024
Певачица је у једном интервјуу истакла да "не може да лаже да је имала десеторицу" Певачица је у једном интервјуу истакла да "не може да лаже да је имала десеторицу" Певачица Драгана Мирковић недавно је саопштила да се разводи од… »
„Било ме је срамота шта ће народ да каже“: Драгана Мирковић открила са колико мушкараца је била пре Тонија – „Не желим да…
Нова 08.04.2024
Драгана Мирковић разводи се од супруга Тонија Бијелића након 24 године брака у којем су добили двоје деце, Мануелу и Марка. Популарна певачица једном приликлом је открила да се плашила да њен супруг не посумња да је жена лаког… »
(Папарацо) у јеку развода: Драгана Мирковић усликана на улици без шминке, певачица забринуто разговарала телефоном - овакву је…
Блиц 08.04.2024
Певачица Драгана Мирковић и Тони Бијелић су се развели након 24 године брака, а од тада скоро свакодневно испливавају нови детаљи њиховог односа. Драгана је остала да живи сама у дворцу у Бечу, док се њен супруг одселио са… »
Ово је прави разлог због ког су Мануела и Марко отишли од Драгане и Тонија: Деца певачице опет живе са њом у јеку развода, а…
Блиц 08.04.2024
Позната певачица Драгана Мирковић и њен муж, бизнисмен Тони Бијелић, разводе се после 24 године брака. Њихова деца, син Марко и ћерка Мануела, остала су са певачицом у Аустрији, док се Марков потез да отпрати оца са друштвених… »
Вести дана »

Ангелина Топић освојила бронзану медаљу на Светском првенству у Токију уз емотивне тренутке и подршку оца
Наслови.аи пре 31 минутајош 94 повезане

БЛОГ УЖИВО „Желим да у овој згради буду они који су ми убили дете, желим ту да видим Александра Вучића“: Говор Дијане Хрке испред затвора на Клиси
Нова пре 41 минутајош 17 повезаних

Велика Британија, Канада и Аустралија званично признале палестинску државу
РТС пре 2 сатајош 46 повезаних

Израелске снаге настављају окупацију града Газе, хиљаде беже пред тенковима
BBC News пре 6 сатијош 17 повезаних

Трамп: САД ће одбранити Пољску и балтичке државе ако Русија настави са активностима у том региону
Недељник пре 46 минутајош 22 повезане