Повезане вести
"Харала сам магистралом, ту сам и завршила": Певачица од једне песме зарадила три куће, а сад и у пензији наступа: "Терају ме…
Блиц 08.04.2024
Певачица Снежана Јовановић Шикица која се прославила песмом "Ала би се шикицала" и од које је, како је својевремено испричала саградила три куће, открила је да ради и редовно наступа иако је у пензији. - Ако си талентован за тако… »
"Радила на ибарској, ту сам и завршила" Шикица отишла у пензију, унуке је терају да се снима за Тикток!
Мондо 08.04.2024
Певачица Снежана Јовановић Шикица је раније открила да је од песме која ју је прославила могла да купи три куће! Певачица Снежана Јовановић Шикица је раније открила да је од песме која ју је прославила могла да купи три куће… »
"Харала сам ибарском магистралом, ту сам и завршила" Шикица отишла у пензију и признала: Терају ме да снимам за Тикток
Курир 08.04.2024
Наступи певачице Снежане Јовановић Шикице синоним су за добро расположење и лумповање до зоре, а њене шаљиве, али и оне љубавне нумере често госте на неком весељу „приморају“ да разбију чашу о сто. Певачица која се… »
Вести дана »
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
МУП и ТОК учествовали у међународној акцији против Балканског нарко картела
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Хаварија на нафтоводу У Немачкој: Излила се велика количине нафте, службе за ванредне ситуације на терен
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана