Povezane vesti
Sarajevo domaćin konferencije NATO-a
Al Jazeera 08.04.2024
Ranije ove godine generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg rekao je da u BiH postoji potencijal za tenzije, ali da Alijansa snažno podržava suverenitet i teritorijalni integritet zemlje. U Sarajevu je u ponedjeljak otvorena NATO Konferencija strateških… »
Ministar odbrane: BiH samo stepenicu udaljena od poziva za punopravno članstvo u NATO
Danas 08.04.2024
Ministar odbrane Bosne i Hercegovine (BiH) Zukan Helez izjavio je danas u Sarajevu da je BiH samo stepenicu daleko od poziva za punopravno članstvo u NATO, dodavši da postoje signali da će dobiti status za punopravno članstvo u Alijansi. „Raduje me što… »
BiH ulazi u NATO?
B92 08.04.2024
Ministar odbrane BiH Zukan Helez izjavio da je BiH samo stepenicu daleko od poziva za punopravno članstvo u NATO, dodavši da postoje signali da će dobiti status za punopravno članstvo u Alijansi. "Raduje me što je NATO savez u svojim nedavnim istupima… »
Ministar Zukan Helez tvrdi: BiH će nakon Švedske dobiti status kandidata za članstvo u NATO
RTV 08.04.2024
SARAJEVO - Ministar odbrane u Savetu ministara BiH Zukan Helez tvrdi da je BiH "stepenicu od poziva za punopravno članstvo u NATO", te da, kako je naveo, imaju signale da je BiH na redu i da će nakon Švedske i ova zemlja dobiti status kandidata za… »
BiH je stepenicu od poziva u NATO članstvo, poručio bh. ministar odbrane
Slobodna Evropa 08.04.2024
"Stepenicu smo od poziva za punopravno članstvo. Imamo signale da je Bosna i Hercegovina na redu i nadam se da ćemo nakon Švedske i mi dobiti status kandidata za punopravno članstvo u NATO", izjavio je ministar odbrane Bosne i Hercegovine Zukan Helez… »
Vesti dana »
SB UN o Kosovu i Metohiji; Đurić: Egzodus Srba sa KiM, okolnosti nisu slučajne, već deo šireg obrasca
RTS pre 57 minutajoš 36 povezanih
Kolaps na aerodromima širom Evrope Već sada na graničnim prelazima EU je potpuni haos i pakao za putnike Svi strepe šta tek sledi od ponoći kada počinje puna primena EES sistema
Dnevnik pre 1 satjoš 31 povezana