Повезане вести
"Гледао сам и не могу да верујем": Такмичари у "Слагалици" се избламирали за све паре, људи у шоку шта нису знали, а све…
Блиц 08.04.2024
Друштвеним мрежама проширио се део из омиљеног породичног квиза код нас "Слагалица" и људи већ данима не могу да дођу к себи јер такмичари нису умели да повежу неке од најпознатијих светских бендова и њихових певача! Прича је… »
"Надам се да ово није просечан Србин од 25 година" Бура на мрежама због такмичара слагалице, настао хаос (видео)
Курир 08.04.2024
Сегмент из нашег најдуговечнијег квиза, "Слагалица", постао је виралан на друштвеним мрежама. Разлог је задатак у игри "Спојнице", у којој је такмичар Драган Јелић дао готово све погрешне одговоре. Задатак који је био пред… »
"Није ваљда ово просечан Србин од 25 година!?" Бура због решења у Слагалици - такмичар скоро све промашио!
Мондо 08.04.2024
Игра "Спојнице" хит на Твитеру, али због погрешних одговора такмичара. Игра "Спојнице" хит на Твитеру, али због погрешних одговора такмичара Најдуговечнији квиз на домаћим телевизијама " Слагалица", поново је у центру пажње због… »
Вести дана »
Песков: За сада нема говора о састанку Путина и Трампа до краја године
НИН пре 23 минутајош 23 повезане
Двоструко убиство у Никшићу: Тела две особе пронађена у изнајмљеном стану, полиција трага за убицом
НИН пре 27 минутајош 17 повезаних
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам, умрећу, а нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 42 минутајош 10 повезаних
НБА: Победе Индијане, Финикса и Сан Антонија, Расел Вестбрук стигао до новог трипл-дабла у сезони
Данас пре 1 сатјош 13 повезаних