Povezane vesti
"Priviđale su mi se bele zavese i nepoznati ljudi" Darko Lazić otkrio šta je proživeo dok je bio u komi: "Mesec dana sam…
Blic 08.04.2024
Pevač Darko Lazić pre nekoliko godina doživeo je stravičnu saobraćajnu nezgodu tokom koje je zadobio brojne povrede, a jednom prilikom javno je govorio o tome. Nakon nezgode Lazić je bio u komi, a tada je otkrio šta je sve proživeo. - Ja sam imao… »
"U komi sam video bele zavese koje stalno lebde i nepoznate ljude" Darko Lazić otkrio šta mu se dešavalo dok je klinički…
Kurir 08.04.2024
Darko Lazić se pet godina nakon teške saobraćajne nesreće koju je preživeo prisetio kako je za dlaku izbegao smrt i šta se s njim dešavalo tokom 23 dana, koje je proveo u komi. On je, gostujući u podkastu "Radin i Rodin" na Tiktoku, prvi put… »
Vesti dana »
Dve stvari koje bi trebalo da vam sleduju od poslodavca ako današnji praznik provodite radno: Dupla dnevnica izvesna
Blic pre 1 satjoš 71 povezana
Sneg u Beogradu: Trenutno veje u ovom delu prestonice, pogledajte snimak prvih pahulja
Telegraf pre 1 satjoš 35 povezanih
Debakl Alkaraza! Norvežanin "oduvao" Španca u prvom kolu Završnog mastersa u Torinu
Večernje novosti pre 43 minutajoš 24 povezane