Povezane vesti
Ceca smanjila grudi i otišla na novu operaciju! Nije mogla da podnese bol: Prvi put tražila stolicu na bini
Mondo 08.04.2024
Ceca Ražnatović koja je zbog bola u kičmi morala da smanji grudi, bila je na još jednoj operaciji zbog koje je išla u Tursku. Ceca Ražnatović koja je zbog bola u kičmi morala da smanji grudi, bila je na još jednoj operaciji zbog koje je išla u Tursku… »
Ceca smanjila grudi, a onda otišla na još jednu operaciju! Evo šta je korigovala u Turskoj: Bol više nisam mogla da podnesem…
Kurir 08.04.2024
Zdravlje Cece Ražnatović je dobro, povremeno ume da zabrine porodicu i fanove, na svu sreću, svaki dosadašnji problem rešen je bez velikih komplikacija. Pevačica je svojevremeno progovorila o situaciji s kojom se nosi, a zbog koje je morala da obavi čak… »
Vesti dana »
(Foto, video) Veličanstven vatromet, igra dronova i laserski efekti Srpska Nova godina dočekana u Beogradu na vodi, oglasila se zvona sa Hrama Svetog Save
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 5 satijoš 3 povezane
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
"Upucani samo zato što su Srbi" Oglasila se Kancelarija za KiM: Napad pokazuje koliko su srpski povratnici ugroženi na prostoru Kosova i Metohije
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
"Radujemo se da ga ponovo dočekamo" Tramp će predvoditi najveću američku delegaciju ikada na ovom samitu!
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana