Povezane vesti

Dodik: Uskoro idem u Rusiju, očekuje me razgovor sa Lavrovom

Politika 08.04.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će krajem aprila učestvovati na bezbednosnom forumu u Sankt Peterburgu, dok će u junu učestvovati i na Sanktpeterburškom međunarodnom ekonomskom forumu kada očekuje da će imati priliku i da uživo… »
Dodik potvrdio: Idem u Sankt Peterburg; Očekujem susret sa Lavrovom

Dodik potvrdio: Idem u Sankt Peterburg; Očekujem susret sa Lavrovom

RTV 08.04.2024
MOSKVA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će učesvovati na ovogodišnjem Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu (SPIEF), gde će se, kako očekuje, sastati sa šefom ruske diplomatije Sergejem Lavrovom i drugim ruskim… »
Dodik najavio učešće na ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu: Nadam se da ču se sresti s Lavrovom

Dodik najavio učešće na ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu: Nadam se da ču se sresti s Lavrovom

Euronews 08.04.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da će učesvovati na ovogodišnjem Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu (SPIEF), gde će se, kako očekuje, sastati sa šefom ruske diplomatije Sergejem Lavrovom i drugim ruskim zvaničnicima… »

Sputnik 08.04.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će krajem aprila učestvovati na bezbednosnom forumu u Sankt Peterburgu, dok će u junu učestvovati i na Sanktpeterburškom međunarodnom ekonomskom forumu kada očekuje da će imati priliku i da uživo… »

Vesti dana »