Povezane vesti
"Imao sam utisak da mogu da prođem": Počelo suđenje Nišliji koji je optužen da je pijan vozilom usmrtio komšinicu na pešačkom…
Blic 08.04.2024
- Žao mi je i veoma mi je teško zbog svega što se desilo, pogotovo jer se poznajemo i jer smo imali dobre odnose. Oduzet je jedan život a i ja sam svoj život upropastio. Svake noći ležem i ujutru se budim sa tim.” Ovim rečima pred sudom danas se branio… »
„Jedan život je izgubljen mojom krivicom, svake noći se budim sa tom mišlju kako se udes dogodio“: Zlaticu je na pešačkom…
Nova 08.04.2024
"Jedan život je izgubljen mojom krivicom. Žao mi je i teško zbog toga. Svake noći se budim sa tom mišlju kako se udes dogodio", rekao je danas u Višem sudu u Nišu Ivica Milovanovića iz Niša koji je svojim vozilom marke „fijat doblo“ na pešačkom prelazu u… »
Počelo suđenje za nesreću u Knjaževačkoj ulici u Nišu: Zlatica „pokošena“ na pečaškom, pregazio je komšija
Telegraf 08.04.2024
Milovanović je na ročištu izrazio želju da suprugu i ćerki pokojne Zlatice izjavi saučešće, ali je njena ćerka Anita Stanojević kazala da za tim „sada nema potrebe, da je za to kasno“. "Jedan život je izgubljen mojom krivicom. Žao mi je i teško zbog… »
Vesti dana »

Tramp: Želeo bih da vidim prekid vatre u Ukrajini, moguć dobar dogovor sa Putinom
Beta pre 58 minutajoš 106 povezanih

Ubistvo novinara Al Džazire u izraelskom napadu u Gazi izazvalo zabrinutost međunarodne zajednice
Naslovi.ai pre 1 satjoš 36 povezanih

Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Beta pre 7 satijoš 20 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori i međunarodna pomoć u gašenju
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 93 povezane