Повезане вести

"Имао сам утисак да могу да прођем": Почело суђење Нишлији који је оптужен да је пијан возилом усмртио комшиницу на пешачком…

"Имао сам утисак да могу да прођем": Почело суђење Нишлији који је оптужен да је пијан возилом усмртио комшиницу на пешачком…

Блиц 08.04.2024
- Жао ми је и веома ми је тешко због свега што се десило, поготово јер се познајемо и јер смо имали добре односе. Одузет је један живот а и ја сам свој живот упропастио. Сваке ноћи лежем и ујутру се будим са тим.” Овим речима… »
„Један живот је изгубљен мојом кривицом, сваке ноћи се будим са том мишљу како се удес догодио“: Златицу је на пешачком…

„Један живот је изгубљен мојом кривицом, сваке ноћи се будим са том мишљу како се удес догодио“: Златицу је на пешачком…

Нова 08.04.2024
"Један живот је изгубљен мојом кривицом. Жао ми је и тешко због тога. Сваке ноћи се будим са том мишљу како се удес догодио", рекао је данас у Вишем суду у Нишу Ивица Миловановића из Ниша који је својим возилом марке „фијат… »
Почело суђење за несрећу у Књажевачкој улици у Нишу: Златица „покошена“ на печашком, прегазио је комшија

Почело суђење за несрећу у Књажевачкој улици у Нишу: Златица „покошена“ на печашком, прегазио је комшија

Телеграф 08.04.2024
Миловановић је на рочишту изразио жељу да супругу и ћерки покојне Златице изјави саучешће, али је њена ћерка Анита Станојевић казала да за тим „сада нема потребе, да је за то касно“. "Један живот је изгубљен мојом кривицом… »

Вести дана »