Повезане вести

Сека Алексић потврдила да се РАСТАЛА због прељубе: Жена зна кад је преварена…

Сека Алексић потврдила да се РАСТАЛА због прељубе: Жена зна кад је преварена…

Свет & Скандал 08.04.2024
Сека Алексић о превари једног бившег партнера Сека Алексић данас ужива у срећном браку са Вељком Пиљикићем са којим има два сина. Ипак једном приликом Сека Алексић о превари је говорила отвроено и то од стране једног њеног… »
Открила сам да ме вара! Сека Алексић испричала како је сазнала: Видела сам црно на бело!

Открила сам да ме вара! Сека Алексић испричала како је сазнала: Видела сам црно на бело!

Мондо 08.04.2024
Сека Алексић испричала је како је бившег партнера ухватила у превари. Сека Алексић испричала је како је бившег партнера ухватила у превари. Певачица Светлана Сека Алексић пре неколико месеци је била на мети гласина да ју је… »
"Ухватила сам га у превари!" Сека Алексић открила како је сазнала за прељубу: Осетила сам да је другачији...

"Ухватила сам га у превари!" Сека Алексић открила како је сазнала за прељубу: Осетила сам да је другачији...

Курир 08.04.2024
Сека Алексић данас ужива у срећном браку са Вељком Пиљикићем са којим има два сина, а својевремено је испричала да је била преварена од стране једног партнера. Сека Алексић је једном приликом говорила о својој прошлости и… »

Вести дана »