Повезане вести

"Убио сам Весну да спасим свемир" Нови детаљи језивог злочина у Загребу монструм упао у стан и насмрт избо мајку друга из…

"Убио сам Весну да спасим свемир" Нови детаљи језивог злочина у Загребу монструм упао у стан и насмрт избо мајку друга из…

Курир 08.04.2024
Жупанијски суд у Загребу одредио је истражни притвор мушкарцу (35) који је у четвртак убио Весну Б. (66) у њеном стану на Средњацима. Осумњиченом прети најмање пет година затвора. Потврђено је да се убиство догодило око 20.50… »
Насмрт избо жену у стану, њено тело пронашао син: Детаљи језивог убиства у Загребу, убица рекао истражитељима: "Спасао сам…

Насмрт избо жену у стану, њено тело пронашао син: Детаљи језивог убиства у Загребу, убица рекао истражитељима: "Спасао сам…

Блиц 08.04.2024
Жупанијски суд у Загребу одредио је притвор 35-годишњаку који је у четвртак увече убио власницу стана на загребачким Средњацима. Против њега је отворена истрага за убиство, за које је Кривичним закоником предвиђена казна… »
Мушкарац који је избо жену насмрт на Средњацима рекао полицији након злочина чудну реченицу

Мушкарац који је избо жену насмрт на Средњацима рекао полицији након злочина чудну реченицу

Телеграф 08.04.2024
Након испитивања, њему је одређен истражни затвор због опасности од понављања кривичног дела и одредио му задржавање у трајању од месец дана. Загребачка полиција обавила је криминалистичко истраживање и објавила детаље… »

Вести дана »