Povezane vesti
„Zloupotreba emocija, spinovanje i dizanje rejtinga“: Smrtnu kaznu Vučić predlagao i nakon majskih tragedija
N1 Info 08.04.2024
Danima nema rezultata potrage za telom Danke Ilić. Ali, zato predsednik, posle objave njene smrti, ima ideju da vrati smrtnu kaznu, od koje se odustalo na početku 21. veka. I to sa razlogom, napominju stručnjaci. Predsednikova inicijativa, inače, nije… »
„Zloupotreba emocija, spinovanje i dizanje rejtinga“: Smrtnu kaznu Vučić predlagao i nakon majskih tragedija
Novi magazin 08.04.2024
Danima nema rezultata potrage za telom Danke Ilić. Ali, zato predsednik, posle objave njene smrti, ima ideju da vrati smrtnu kaznu, od koje se odustalo na početku 21. veka. I to sa razlogom, napominju stručnjaci. Predsednikova inicijativa, inače, nije… »
Vesti dana »
(Foto) Presek izlaznosti do 12 časova: U Sevojnu glasalo preko 37, u Majdanpeku 32 odsto upisanih birača, evo kako je u ostalim mestima
Blic pre 14 minutajoš 127 povezanih
RHMZ: Reka Sava kod Šapca prelazi granicu redovne odbrane od poplava
Šabačke novosti pre 3 satajoš 24 povezane
Antoneli: Nakon lošeg starta u Japanu imao sam sreće sa izlaskom vozila bezbednosti
Radio sto plus pre 2 satajoš 26 povezanih
Mnogi u Srbiji su se jutros probudili, a da nisu znali šta ih je snašlo!
Telegraf pre 2 satajoš 19 povezanih
Napadnut novinar Zoomera u Bajinoj Bašti: Prišao mi čovek u crnom i krenuo da mi otima opremu, udarao me pesnicama
Insajder pre 1 satjoš 9 povezanih