Повезане вести
Човић одгоровио на питање да ли жели да Теодосић остане у Звезди наредне сезоне
Телеграф 08.04.2024
Он је поменуо и могућност да тимови уопште не буду део Евролиге. Челни човек Црвене звезде, Небојша Човић вечерас је био гост ТВ К1 и емисије "Индиректно", где је причао о важним стварима о клубу. Дотакао се и самог играчког… »
Човић открио колики је буџет Звезда имала за ову сезону, па поменуо годину када су били у Топ 8
Телеграф 08.04.2024
Председник Звезде био је гост емисије "Индиректно" на К1. Председник Кошаркашког клуба Црвена звезда, Небојша Човић вечерас гостује у емисији "Индиректно" на ТВ К1. Тамо се дотакао и самог буџета клуба за текућу сезону. Каже да… »
Човић пецнуо Партизан: "Не треба да се људи из Евролиге крсте, да вас ривал из вашег града стално тужака"
Телеграф 08.04.2024
Председник Звезде причао је о важним темама за оба клуба. Председник Кошаркашког клуба Црвена звезда, Небојша Човић вечерас је гостовао у емисији "Индиректно" на ТВ К1, где је причао о врло важним темама везаним за сам клуб. Пре… »
Човић: "Ја не мрзим Партизан, тамо сам провео осам година! Знате ко је уносио ту мржњу"
Телеграф 08.04.2024
Председник Звезде гостовао је вечерас на ТВ К1. Председник Кошаркашког клуба Црвена звезда, Небојша Човић вечерас је гостовао у емисији "Индиректно" на ТВ К1. Од једног гледаоца добио је питање какав је његов однос према… »
Човић о скандирању навијача Звезде и Партизана: "Нисам видео да су кажњени они који певају одвратне песме"
Телеграф 08.04.2024
Каже да утакмице треба да се прекидају код константних увреда. Председник Кошаркашког клуба Црвена звезда, Небојша Човић је гостовао у емисији "Индиректно" на ТВ К1. После свих прича, осврнуо се и на навијаче и увредљиве песме… »
Човић: "Искрено се борим за наша два клуба у Евролиги, сматрам да је Обрадовић један од најбољих у Европи"
Телеграф 08.04.2024
Председник црвено-белих одговарао је на питања гледалаца на К1 телевизији. Председник Кошаркашког клуба Црвена звезда, Небојша Човић вечерас је гостовао у емисији "Индиректно" на ТВ К1, где је причао о врло важним темама везаним… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана